Natuurlijke huidverzorging
met biologische ingrediënten

- voor de gevoelige huid

- met biologische ingrediënten

- geschikt voor vegetariërs en veganisten

- dierproefvrij


Ben jij lief voor je huid?

Je huid intensief verzorgen, zonder dat deze daar strak of gespannen van aanvoelt? Wanneer je een nieuwe crème aanschaft, let je dan ook op de ingrediënten die op de verpakking vermeld staan? Van alle cosmetica (foundation, concealer, mascara, etc) wat je op je huid smeert, wordt zo’n 60% opgenomen door je huid. Tegenwoordig zitten er naast de bijzondere ingrediënten zoals hyaluronzuur ook veel schadelijke stoffen in die helaas geen positieve bijdrage leveren aan de conditie van je huid. Denk maar aan SLS, parabenen, PEG’s of mineralen oliën (vaseline of paraffine). Wees daarom zuinig op je huid en verwen jezelf met natuurlijke en voedzame producten. Huidverzorgingsproducten die er voor zorgen dat je huid tot rust komt, beschermd wordt en weer gaat stralen.


Rio Rosa Mosqueta

De natuurlijke huidverzorgingsproducten van Rio Rosa Mosqueta bestaan allemaal uit rozenbottelolie uit het Andesgebergte, aangevuld met 100% biologische ingrediënten. De rozenbottelolie is bijzonder rijk aan essentiële vetzuren zoals omega 3,6 en 9, antioxidanten en vitamines wat de huid helpt om nieuwe huidcellen aan te kunnen maken. Hierdoor blijft de huid soepel en fluweelzacht.

De gehele range is gecertificeerd door EcoControl volgens de Natural Cosmetics Standards, geschikt voor vegetariërs/veganisten, dierproefvrij en zonder schadelijke toevoegingen (parabenen, parafine, SLS en synthetische geurstoffen). De producten zijn zeer geschikt voor de gevoelige huid en zorgen ervoor dat de huid gedurende de dag en nacht herstelt, wordt gevoed en beschermt blijft.

Interessante blogs, weetjes en reviews

Heeft jouw huid last van een winterdip?

De winter laat van zich horen, wat een extra droge huid tot gevolg kan hebben. Door grote temperatuursverschillen en droge lucht. Voeg hier die heerlijke lange warme douche of de verwarming die overuren maakt aan toe en je huid staat op springen. Is jouw huid daar allemaal al op voorbereid?

Kies juist in deze periode voor een rijke, voedende en romige Body Butter. Bij een droge huid trekt hij super snel in! Met natuurlijke ingrediënten zoals aloe vera, babussu-olie, shea boter, sacha inchi en rozenbottelolie is deze Body Butter onmisbaar. Je huid voelt weer zacht en gezond aan.Rio-Rosa-body-butter-Simplifyyourlife