Ben je bekend met onze producten?

En wil je ze direct online aanschaffen?

BIOLOGiSCHE EN 100% NATUURLIJKE HUIDVERZORGING MET DE SPIRIT VAN ZUID-AMERIKA die lief zijn voor je huid

Hoog in het Chileense Andesgebergte van Zuid-Amerika groeit een wilde roos, Rosa Aff. Rubiginosa, beter bekend als Rosa Mosqueta. Onze Rio Rosa Mosqueta olie wordt gewonnen uit deze rozenbottels en is bijzonder rijk aan essentiële vetzuren (ruim 90% van de olie) zoals omega 3, 6 en 9, anti-oxidanten, vitamine A en C en bèta-caroteen. Met meer dan 90% positief effect in klinische studies op littekens, is deze natuurlijke rozenbottelolie het meest effectief om de huid te herstellen, te hydrateren en te vernieuwen.

Al onze huidverzorgingsproducten bestaan uit onze pure rozenbottelolie aangevuld met 100% natuurlijke ingrediënten, bevatten geen parabenen en SLS en zijn dierproefvrij! Daarom zijn ze extra #liefvoorjehuid.


No-Nasties-RioRosaMosqueta

Interessante blogs, weetjes en reviews

Heeft jouw huid last van een winterdip?

De winter laat van zich horen, wat een extra droge huid tot gevolg kan hebben. Door grote temperatuursverschillen en droge lucht. Voeg hier die heerlijke lange warme douche of de verwarming die overuren maakt aan toe en je huid staat op springen. Is jouw huid daar allemaal al op voorbereid?

Kies juist in deze periode voor een rijke, voedende en romige Body Butter. Bij een droge huid trekt hij super snel in! Met natuurlijke ingrediënten zoals aloe vera, babussu-olie, shea boter, sacha inchi en rozenbottelolie is deze Body Butter onmisbaar. Je huid voelt weer zacht en gezond aan.hydratieboost-zomerhuid-RioRosaMosqueta

Macadamia olie

Niet alleen om op te eten, ook lekker voor je huid!

Onze zoektocht naar

natuurlijke ingrediënten