Natuurlijke huidverzorging
met biologische ingrediënten

- voor de gevoelige huid

- met biologische ingrediënten

- geschikt voor vegetariërs en veganisten

- dierproefvrij


Ben jij lief voor je huid?

Je huid intensief verzorgen, zonder dat deze daar strak of gespannen van aanvoelt? Wanneer je een nieuwe crème aanschaft, let je dan ook op de ingrediënten die op de verpakking vermeld staan? Van alle cosmetica (creme, foundation, concealer, mascara, etc) wat je op je huid smeert, wordt zo’n 60% opgenomen door je huid. Tegenwoordig zitten er naast de bijzondere ingrediënten zoals hyaluronzuur ook veel schadelijke stoffen in die helaas geen positieve bijdrage leveren aan de conditie van je huid. Denk maar aan SLS, parabenen, PEG’s of mineralen oliën (vaseline of paraffine). Wees daarom zuinig op je huid en verwen jezelf met natuurlijke en voedzame producten. Huidverzorgingsproducten die er voor zorgen dat je huid tot rust komt, beschermd wordt en weer gaat stralen.


Vakantietip

KIES VOOR HUIDVERZORGING MET
NATUURLIJKE INGREDIËNTEN

Je huid verdient toch het allerbeste? Let dan bij de aanschaf van een huidverzorgingsproducten op de ingrediënten die hierin verwerkt worden. Wanneer je kiest voor een alledaagse reinigingsproduct, crème of gezichtsolie, zitten hier nog wel eens stoffen in die je huid verder kunnen uitdrogen. Geregeld zijn dat producten waaraan (synthetische) parfum of paraffine is toegevoegd. Die stoffen zorgen er helaas niet voor dat je huid optimaal kan ademen en hydrateert. Terwijl dat juist wel is wat je wilt.

Maak kennis met onze huidverzorgingslijn in handig miniformaat!Interessante blogs, weetjes en reviews

Rio Rosa Mosqueta

De natuurlijke huidverzorgingsproducten van Rio Rosa Mosqueta bestaan allemaal uit rozenbottelolie uit het Andesgebergte, aangevuld met 100% biologische ingrediënten. De rozenbottelolie is bijzonder rijk aan essentiële vetzuren zoals omega 3,6 en 9, antioxidanten en vitamines wat de huid helpt om nieuwe huidcellen aan te kunnen maken. Hierdoor blijft de huid soepel en fluweelzacht.

De gehele range is gecertificeerd door EcoControl volgens de Natural Cosmetics Standards, geschikt voor vegetariërs/veganisten, dierproefvrij en zonder schadelijke toevoegingen (parabenen, parafine, SLS en synthetische geurstoffen). De producten zijn zeer geschikt voor de gevoelige huid en zorgen ervoor dat de huid gedurende de dag en nacht herstelt, wordt gevoed en beschermt blijft.