Rio Rosa Mosqueta

Wij geloven dat Rosa uniek is. Daarom is onze rozenolie puur, geurloos, zonder synthetische toevoegingen,
precies zoals de natuur het bedoeld heeft! Elk Rio Rosa Mosqueta product bevat daarom rozenbottelolie
samen met speciaal geselecteerde natuurlijke plantenextracten die het beste resultaat geven.

BIOLOGiSCHE EN 100% NATUURLIJKE HUIDVERZORGING MET DE SPIRIT VAN ZUID-AMERIKA

Hoog in het Chileense Andesgebergte van Zuid-Amerika groeit een wilde roos, Rosa Aff. Rubiginosa, beter bekend als Rosa Mosqueta. Onze Rio Rosa Mosqueta olie wordt gewonnen uit deze rozenbottels en is bijzonder rijk aan essentiële vetzuren (ruim 90% van de olie) zoals omega 3, 6 en 9, anti-oxidanten, vitamine A en C en bèta-caroteen. Met meer dan 90% positief effect in klinische studies op littekens, is deze natuurlijke rozenbottelolie het meest effectief om de huid te herstellen, te hydrateren en te vernieuwen.

Al onze huidverzorgingsproducten bestaan uit onze pure rozenbottelolie aangevuld met 100% natuurlijke ingrediënten, bevatten geen parabenen en SLS en zijn dierproefvrij!


No-Nasties-RioRosaMosqueta
teaser-img1

Wat is zo bijzonder aan Rio Rosa Mosqueta Rozenbottelolie?

Onze Rio Rosa Mosqueta Rozenbottelolie wordt gewonnen uit de rozenbottels en is bijzonder rijk aan essentiële vetzuren (ruim 90% van de olie). Deze vetzuren heeft uw lichaam nodig om nieuwe huidcellen aan te kunnen maken en dus littekenweefsel te kunnen verminderen.

De vetzuren in Rosa Mosqueta olie zijn voornamelijk Omega 3 & 6 – de laatste is de meest voorkomende. Omega 6 is ook bekend als Gamma Linoleenzuur (GLA) en wordt ook aangetroffen in teunisbloemolie bijvoorbeeld, maar de hoeveelheid in Rosa Mosqueta Rozenbottelolie is veel hoger.

Ons lichaam heeft GLA nodig om nieuwe huidcellen te produceren. Deze zijn nodig om littekenweefsel te genezen en om een gladde, fluweelzachte huid te krijgen. Naast een hoge concentratie van essentiële vetzuren bevat Rosa Mosqueta olie ook retinol zuur - een natuurlijke vorm van vitamine A. Dit van nature voorkomende bestanddeel is gedeeltelijk de verklaring van de effectiviteit van Rio Rosa Mosqueta Rozenbottelolie bij huidverouderingstekenen, zoals pigmentvlekken en rimpels.

Hoe werkt het?

Het echt bijzondere van Rio Rosa Mosqueta Rozenbottelolie is dat het van nature een extreem rijke bron van essentiële vetzuren (ruim 90%) is - die zijn noodzakelijk voor huidvernieuwing.

Deze essentiële vetzuren worden door ons lichaam gebruikt om hormoonachtige substanties te produceren die celgroei stimuleren. Deze nieuwe ‘perfecte’ cellen komen langzaam naar de huidoppervlakte wat een nieuwe, gehydrateerde huid oplevert en uiteindelijk littekens en huidonzuiverheden doet vervagen.

Rio Rosa Mosqueta olie onderhoudt de structuur van uw huid en hydrateert uw huid met van nature aanwezige voedingsstoffen; dit geeft u een zachte, soepele huid.

teaser-img2

meer dan 90% positief effect in klinische studies op littekens

t

WIST JE DAT

  1. Al onze huidverzorgingsproducten vrij zijn van parabenen, paraffine, SLS/SLES, synthetische parfum en PEG's.
  2. Al onze huidverzorgingsproducten (met uitzondering van de Rozenbottel olie) biologisch zijn.
  3. Al onze producten gecontroleerd en gecertificeerd zijn door EcoControl volgens de Natural Cosmetics Standards.
  4. En dat al onze huidverzorgingsproducten ook nog eens dierproefvrij zijn!