Ideaal om te proberen en het zelf te ervaren. Ook handig voor op reis en leuk om cadeau te geven!

Wil je altijd op de hoogte blijven van de leukste acties, tips en heerlijke recepten voor een gezonde huid? Volg dan onze Facebookpagina en je mist niets!

Bestel online

Ken jij onze Rio Rosa Mosqueta huidverzorgingslijn al?

Ontdek onze best verkopende huidverzorgingsproducten in miniformaat. Hiermee krijg je in 3 eenvoudige stappen en op natuurlijke wijze een mooie huid: reinig, herstel, bescherm. Probeer het zelf! #Liefvoorjehuid

De Rio Rosa Mosqueta Discovery Set bestaat uit:

  • een miniformaat gezichtsreiniger (20 ml),
  • rozenbottelolie (5 ml)
  • en een dag- & nachtcrème (20 ml).

  • Wat is er zo bijzonder aan rozenbottelolie?

    Onze Rio Rosa Mosqueta olie wordt gewonnen uit Chileense rozenbottels en is bijzonder rijk aan essentiële vetzuren (ruim 90% van de olie) zoals omega 3, 6 en 9, anti-oxidanten, vitamine A en C en bèta-caroteen. Met meer dan 90% positief effect in klinische studies op littekens, is dit de meest effectieve plantaardige olie om de huid te herstellen en te vernieuwen. Daarnaast voorkomen de antioxidanten en vitaminen vroegtijdige huidveroudering en zorgen voor optimale hydratatie van je huid. Op basis van deze olie is een complete huidverzorgingslijn beschikbaar.

    Al onze huidverzorgingsproducten bestaan uit deze pure rozenbottelolie aangevuld met 100% natuurlijke ingrediënten, bevatten geen ‘nasties’ zoals parabenen en SLS en zijn dierproefvrij!

    ADVIESPRIJS € 12,95