Gebruik de huidverzorgingsolie o.a. voor het:

  1. Verminderen van alle zichtbare littekens
  2. Vervagen van huidstriemen en striae
  3. Verzachten van rimpels en kraaienpootjes
  4. Verminderen van huidverouderingstekenen en pigmentvlekken
  5. Behouden van een soepele, zachte en gehydrateerde huid
  6. Behandelen van zonnebrand en droge huid


Rio-Rosa-Mosqueta-make-up
teaser-img1

Gebruik Rio Rosa Mosqueta als beautyolie

Rio Rosa Mosqueta is ideaal voor het verzachten van rimpels, huidstriemen en striae, kraaienpootjes en het verminderen van andere huidverouderingstekens. Rio Rosa Mosqueta olie kan gebruikt worden op de gevoelige plaatsen van uw huid, bijvoorbeeld onder uw ogen.

Breng met uw vingertoppen 1 of 2 druppels olie aan op de gereinigde huid, 2 tot 3 keer per dag. Maak ronddraaiende bewegingen om het in te masseren (gedurende 2 minuten voor het beste resultaat) totdat het volledig is opgenomen door uw huid. 2 Minuten inmasseren stimuleert de bloedsomloop en laat de olie tot in de diepere lagen van uw huid dringen, waardoor dit het beste resultaat geeft.

Gebruik Rio Rosa Mosqueta o.a. voor de behandeling van littekenweefsel

Om de littekens te verminderen die zijn ontstaan na een operatie, is het beste om Rio Rosa Mosqueta olie te gebruiken als de hechtingen zijn verwijderd. De olie helpt ook bij al oudere littekens (zoals van acne, waterpokken of ongelukjes) en om pigmentvlekken of andere onzuiverheden te verminderen. Masseer 1 of 2 druppels op de aangedane huid in, 1 tot 2 minuten en 2 tot 3 keer per dag voor de maximale vermindering van littekens of om de textuur van oud littekenweefsel te verbeteren. Verwacht geleidelijke verbetering – de beste resultaten worden behaald na ongeveer 6 maanden van continue gebruik.

Bewezen resultaat in de behandeling van littekenweefsel en anti-aging

Met een zeer positief resultaat bij meer dan 90% van de behandelingen in klinische testen, is deze 100% zuivere Rosa Mosqueta olie, dus zonder toevoegingen of synthetische stoffen, werkelijk hét natuurlijke alternatief voor het vervagen van littekens en andere huid onzuiverheden.

Gebruik de olie met mate voor het beste resultaat – een klein beetje Rio Rosa Mosqueta olie is goed uit te smeren.

De eerste resultaten zijn normaal gesproken zichtbaar na 1 maand continue gebruik. De beste resultaten na 6 maanden*.

*dit is uit de klinische tests gebleken. Resultaten kunnen per gebruiker verschillen.GEBRUIK RIO ROSA MOSQUETA BIJ KINDEREN EN BABY'S

Ook kleine kinderen en baby's kunnen een droge huid hebben of littekens als gevolg van eczeem, kleine ongelukjes of operaties. Rio Rosa Mosqueta olie is 100% natuurlijk, met alleen pure ingrediënten en is daarom ideaal om te gebruiken op de huid van de meeste kinderen. Echter, het is altijd aan te raden om een test te doen als je een nieuw huidverzorgingsproduct gaat gebruiken. Gewoon een klein druppeltje olie op de binnenkant van de elleboog doen en 24 uur laten zitten. Zo kan je zien of er een allergische reactie komt of niet.


Wij gebruiken 100% zuivere, geurloze Rosa Mosqueta olie zonder toevoegingen en vrij van parfum, parabenen, paraffine (minerale olie) en synthetische stoffen. En onze producten zijn dierproefvrij.

Baby