Gezonde kokoskoek met noten

Deze gezonde kokoskoek met noten en kokosolie is een beetje tropisch door het gebruik van banaan en een scheutje limoensap. De pure chocolade maakt het helemaal af. Mmmm

Eva Man van de Appel van Eva over de Body Butter

Eva Man is blogster van De Appel van Eva en wekelijks verschijnen er artikelen over Food, Body en Mind die gaan over een ECO CHIC lifestyle zodat hopelijk jij ook geïnspireerd raakt!

Be happy, be healthy!

Lippenbalsem met grapefruit

Zelf een verzorgende lippenbalsem maken op basis van 100% natuurlijke ingrediënten zoals grapefruit?

Aardbeien-honingmasker

Dit aardbeien-honingmasker ruikt niet alleen HEERLIJK, het verkleint je poriën en reinigt de vettere huid. Puur genieten dus!

Lippenbalsem voor droge lippen met 100% natuurlijke ingrediënten

Wist je dat je heel eenvoudig zelf een verzorgende lippenbalsem kunt maken op basis van 100% natuurlijke ingrediënten?

Lichaamsolie met lavendel

Maak zelf je lichaamsolie met lavendel waarmee jij je 's avonds na het douchen insmeert en heerlijk ontspannen weg droomt.

Rozen-honingmasker

Dit masker is gebaseerd op rozen en is uitstekend voor het in balans brengen van de vette en droge delen van de gecombineerde huid.

Claudia Struijck van Beautytag over de Rozenbottelolie

Claudia Struijck is blogster van Beautytag en zij vertelt jullie alles over haar passies en over de dingen waar ze energie van krijg. Elke dag vind je op haar blog nieuwe artikelen over beauty, fashion, food, travel of lifestyle. Heel veel plezier, maak het jezelf makkelijk en njoy.

Een hydratieboost voor je vochtarme zomerhuid

Laat je gezicht weer stralen en geef het een hydratatieboost met deze tips!

Warme honing-havermoutmasker

Wist je dat we niet alleen koude, maar ook warme gezichtsmasker voor je hebben. Ook zijn deze op basis van 100% puur en natuurlijke ingrediënten zo vanuit je koelkast of voorraadkast.