Verfrissende lichaamsolie met grapefruit, rozemarijn, pepermunt en citroen

Heb je ’s ochtends moeite om wakker te worden? Je gezicht laat precies zien hoe jij je voelt… moe en uitgeblust

Hot-Cloth-Ritueel zoals bij de schoonheidsspecialiste

Een behaaglijk gevoel als bij de schoonheidsspecialiste, maar dan gewoon thuis? Met een hot-cloth, een vochtige en heerlijk warme doek, wordt de huid extra verwend en diep gereinigd.

Zelf oogmake-up remover maken

Zelf oogmake-up remover maken is super makkelijk en zo weet je precies wat er in het goedje zit dat je op je ogen smeert. 100% natuurlijk!

Lippenbalsem voor droge lippen met 100% natuurlijke ingrediënten

Wist je dat je heel eenvoudig zelf een verzorgende lippenbalsem kunt maken op basis van 100% natuurlijke ingrediënten?

Zelf havermout masker maken bij een vochtarme huid

Havermout kan de droge, jeukende huid tot rust brengen.

Rozen-honingmasker

Dit masker is gebaseerd op rozen en is uitstekend voor het in balans brengen van de vette en droge delen van de gecombineerde huid.

Aardbeien-honingmasker

Dit aardbeien-honingmasker ruikt niet alleen HEERLIJK, het verkleint je poriën en reinigt de vettere huid. Puur genieten dus!

Suikerscrub

Door het scrubben met 100% natuurlijke ingrediënten verwijder je niet alleen de dode huidcellen, je huid zal nog zachter aanvoelen.

Warme honing-pompoen masker voor je huid

Wist je dat we niet alleen koude, maar ook warme gezichtsmasker voor je hebben. Ook deze zijn op basis van puur 100% natuurlijke ingrediënten zo vanuit je koelkast of voorraadkast.

Warme honing-havermoutmasker

Wist je dat we niet alleen koude, maar ook warme gezichtsmasker voor je hebben. Ook zijn deze op basis van 100% puur en natuurlijke ingrediënten zo vanuit je koelkast of voorraadkast.

“Ik gebruik de gezichtsreiniger elke dag en vind het fijn dat door de natuurlijke ingrediënten mijn huid veel beter aanvoelt. Met gezichtsreinigers van andere merken voelde mijn huid altijd strak gespannen aan na de reiniging. Dat is nu wel anders. Na de gezichtsreiniger verzorg ik mijn huid met de Anti-aging Dag- & Nachtcrème, ook al zo'n heerlijke en voedende crème voor mijn huid.”

Chantal