Warme honing-havermoutmasker

Wist je dat we niet alleen koude, maar ook warme gezichtsmasker voor je hebben. Ook zijn deze op basis van 100% puur en natuurlijke ingrediënten zo vanuit je koelkast of voorraadkast.

Lavendel kruidenkompres voor je gezicht

Wil je een verzorgende en ontspannende verzorging van je gezicht? Denk bijvoorbeeld aan dat moment dat je uit het heerlijke zonnetje komt en de huid van je gezicht strak gespannen voelt.

Verfrissende lichaamsolie met grapefruit, rozemarijn, pepermunt en citroen

Heb je ’s ochtends moeite om wakker te worden? Je gezicht laat precies zien hoe jij je voelt… moe en uitgeblust

Lichaamsolie met lavendel

Maak zelf je lichaamsolie met lavendel waarmee jij je 's avonds na het douchen insmeert en heerlijk ontspannen weg droomt.

Suikerscrub

Door het scrubben met 100% natuurlijke ingrediënten verwijder je niet alleen de dode huidcellen, je huid zal nog zachter aanvoelen.

Lippenbalsem voor droge lippen met 100% natuurlijke ingrediënten

Wist je dat je heel eenvoudig zelf een verzorgende lippenbalsem kunt maken op basis van 100% natuurlijke ingrediënten?

Lippenbalsem met grapefruit

Zelf een verzorgende lippenbalsem maken op basis van 100% natuurlijke ingrediënten zoals grapefruit?

Rozen-honingmasker

Dit masker is gebaseerd op rozen en is uitstekend voor het in balans brengen van de vette en droge delen van de gecombineerde huid.

Zelf oogmake-up remover maken

Zelf oogmake-up remover maken is super makkelijk en zo weet je precies wat er in het goedje zit dat je op je ogen smeert. 100% natuurlijk!

Aardbeien-honingmasker

Dit aardbeien-honingmasker ruikt niet alleen HEERLIJK, het verkleint je poriën en reinigt de vettere huid. Puur genieten dus!

“Ik gebruik de gezichtsreiniger elke dag en vind het fijn dat door de natuurlijke ingrediënten mijn huid veel beter aanvoelt. Met gezichtsreinigers van andere merken voelde mijn huid altijd strak gespannen aan na de reiniging. Dat is nu wel anders. Na de gezichtsreiniger verzorg ik mijn huid met de Anti-aging Dag- & Nachtcrème, ook al zo'n heerlijke en voedende crème voor mijn huid.”

Chantal