Lippenbalsem voor droge lippen met 100% natuurlijke ingrediënten

Wist je dat je heel eenvoudig zelf een verzorgende lippenbalsem kunt maken op basis van 100% natuurlijke ingrediënten?

Suikerscrub

Door het scrubben met 100% natuurlijke ingrediënten verwijder je niet alleen de dode huidcellen, je huid zal nog zachter aanvoelen.

Warme honing-havermoutmasker

Wist je dat we niet alleen koude, maar ook warme gezichtsmasker voor je hebben. Ook zijn deze op basis van 100% puur en natuurlijke ingrediënten zo vanuit je koelkast of voorraadkast.

Warme honing-pompoen masker voor je huid

Wist je dat we niet alleen koude, maar ook warme gezichtsmasker voor je hebben. Ook deze zijn op basis van puur 100% natuurlijke ingrediënten zo vanuit je koelkast of voorraadkast.

Rozen-honingmasker

Dit masker is gebaseerd op rozen en is uitstekend voor het in balans brengen van de vette en droge delen van de gecombineerde huid.

Lavendel kruidenkompres voor je gezicht

Wil je een verzorgende en ontspannende verzorging van je gezicht? Denk bijvoorbeeld aan dat moment dat je uit het heerlijke zonnetje komt en de huid van je gezicht strak gespannen voelt.

Lippenbalsem met grapefruit

Zelf een verzorgende lippenbalsem maken op basis van 100% natuurlijke ingrediënten zoals grapefruit?

Lichaamsolie met lavendel

Maak zelf je lichaamsolie met lavendel waarmee jij je 's avonds na het douchen insmeert en heerlijk ontspannen weg droomt.

Gezichtsmasker met avocado, citroen en honing

Een heerlijke gezichtsmasker voor een droge en gevoelige huid. Ook deze is op basis van puur 100% natuurlijke ingrediënten zo vanuit je groente/fruitschaal of voorraadkast.

Zelf oogmake-up remover maken

Zelf oogmake-up remover maken is super makkelijk en zo weet je precies wat er in het goedje zit dat je op je ogen smeert. 100% natuurlijk!

“Ik gebruik de gezichtsreiniger elke dag en vind het fijn dat door de natuurlijke ingrediënten mijn huid veel beter aanvoelt. Met gezichtsreinigers van andere merken voelde mijn huid altijd strak gespannen aan na de reiniging. Dat is nu wel anders. Na de gezichtsreiniger verzorg ik mijn huid met de Anti-aging Dag- & Nachtcrème, ook al zo'n heerlijke en voedende crème voor mijn huid.”

Chantal