Dingen die je nog niet weet over je mascara

Oké dit wist je vast niet. Mascara is eigenlijk helemaal niet zo goed voor je wimpers en je gezicht.

Eten om je gezicht te voeden

De natuur zit vol met geweldige botanische stoffen die uitstekend geschikt zijn voor je huid, van Aloe Vera tot Shea Boter en Avocado.

De zichtbare verschijnselen van huidveroudering door luchtvervuiling

Luchtvervuiling is een grote factor die bijdraagt tot huidproblemen. Vitamine C en natuurlijke oliën die hoge concentraties antioxidanten bevatten helpen!

Zomerse koude avocadosoep (vegan)

Avocado’s zijn echte vitamine bommetjes en bevatten ook veel mineralen. Ze zijn niet alleen lekker in een salade of op brood. Wij maakten deze gezonde avocadosoep!

Een hydratieboost voor je vochtarme zomerhuid

Laat je gezicht weer stralen en geef het een hydratatieboost met deze tips!

Bescherm je huid natuurlijk tegen de schadelijke elementen

Laat je gezicht weer stralen. Het verzacht de huid en beschermt tegen vroegtijdige veroudering.

De huid van mijn lichaam lijkt op de Sahara, droog, droger droogst!

Vroeger wenste ik dat mijn vette huid droog was, hoe droger hoe beter dacht ik...

Guacamole, avocado dip

Super lekker en super gezond, deze groene avocado dip met alleen maar goeds. En uiteraard met alleen maar verse ingrediënten. Een soort van masker voor je binnenkant :).

Kan je rimpels voorkomen?

Je wilt het misschien niet horen, maar rimpels is een natuurlijk proces en krijgen we uiteindelijk allemaal. Maar hoe verminder je ze?

Chocoladetaart met avocado (zonder bakken)

Gezond genieten van een chocoladetaart? Dat kan met deze eenvoudige chocoladetaart met avocado. Je hebt er geen oven voor nodig.

“Ik gebruik de gezichtsreiniger elke dag en vind het fijn dat door de natuurlijke ingrediënten mijn huid veel beter aanvoelt. Met gezichtsreinigers van andere merken voelde mijn huid altijd strak gespannen aan na de reiniging. Dat is nu wel anders. Na de gezichtsreiniger verzorg ik mijn huid met de Anti-aging Dag- & Nachtcrème, ook al zo'n heerlijke en voedende crème voor mijn huid.”

Chantal