Zijn jouw benen klaar voor de lente?

De eerste warme dagen zijn een feit, de lente is nu echt begonnen. Hoog tijd dat die leuke jurkjes of rokjes weer uit de kast kunnen. Zelfs Rokjesdag is al voorbijgekomen. Waarbij op de eerste warme dag in het voorjaar alle vrouwen in een rokje lopen, met daaronder blote benen. Zijn jouw benen wel voorbereidt? Vergeet niet dit stappenplan:

1. Scrub je benen; want door de winter heb je waarschijnlijk minder aandacht gegeven aan je benen. Dus het is tijd om de dode huidcellen van je huid te verwijderen. Doe dit wel met een milde scrub.

2. Scheer je benen als laatste; De douche is de perfecte plek om je benen te scheren. Doe dit wel aan het einde van je douchebeurt. Op die manier heeft het warme water alvast wat voorbereidend werk kunnen doen en de kleine haartjes zachter gemaakt. Dit betekent makkelijker scheren.

3. Ga voorzichtig te werk; Je huid is gevoelig, zeker als het nog maar weinig zonlicht heeft gehad. Droog je benen niet te ruw af met je handdoek en verzorg ze daarna extra met een voedende body butter.

rokjesdag-RioRosa
Andere interessante blogs