teaser-img1

Over de Rio Rosa Mosqueta olie:

"Wat is Rio Rosa Mosqueta olie geweldig. Ik heb het gebruikt bij littekens. Meestal op degene die ik krijg door acne of als ik mij per ongeluk verbrand aan de oven of het strijkijzer! Ik gebruik slechts 1 druppel 1 of 2 keer per dag en binnen een week vervaagde het litteken, al mijn vrienden waren onder de indruk en zijn het zelf ook gaan gebruiken. Sinds kort gebruik ik het ook op mijn gezicht, ik meng een druppel op met hand met mijn basis gezichtscrème, dit helpt om het in de huid te masseren. Het flesje mag dan klein lijken, maar het gaat heel lang mee!"

Maria


"Sinds kort gebruik ik de Rio Rosa rozenbottelolie voor mijn striae en deze zijn na 3 maanden praktisch verdwenen! Ik ben dit ook gaan proberen bij de koortslippen waar ik wel eens last van heb. Normaal gesproken tijdens het helen barst de korst open en blijf je wel 2 weken lang een plek zien, vreselijk! Sinds het gebruik van de Rio Rosa rozenbottelolie heelt de koortslip naadloos en zonder korst waardoor deze ook niet meer kan open barsten. Tevens is er geen plek meer te zien zodra de koortslip weg is! Hierbij wil ik jullie bedanken voor het uitbrengen van zo'n mooi product. Het is niet alleen natuurlijk en gezond maar het werkt ook nog eens!"

Nettie


“Al jaren ben ik op zoek naar een goed product dat mij helpt om mijn acnelittekens te verminderen. Ik heb al van alles geprobeerd. En nu ik de Rio Rosa Mosqueta Rozenbottelolie gebruik zag ik binnen 2 maanden al zichtbaar resultaat! Ik durf nu zelfs zonder make-up naar buiten.”

Sanne


"Ik gebruik het op mijn oude operatie litteken (15 jaar oud) en ik heb zie al veranderingen! Ik gebruik het nu een maand en ben erg blij met de resultaten tot dusver. Ik heb het net geadviseerd aan mijn vriendin die zwanger is, hoop snel resultaten te zien."

Lies


"Ik heb gemerkt dat dit product het enige product is wat succesvol is, vergeleken met heel veel andere producten. Ik heb littekens gehad van hardnekkige puistjes sinds ik een tiener was en ik wilde dat ik jaren geleden over dit product gehoord had. Ik had ook een vlek op mijn rechterwang dat nu bijna verdwenen is dankzij Rio Rosa Mosqueta olie."

An

Over Rio Rosa Mosqueta Anti-aging Dag- & Nachtcrème

"Ik gebruik Rio Rosa Mosqueta vooral als anti-aging, maar het werkt ook goed bij littekens en kleine huidproblemen heb ik gemerkt."

Lydia

"Ik gebruik Rio Rosa Mosqueta Dag- & Nachtcrème nu enkele maanden en vind haar eigenschappen fantastisch, een mooi lichte crème – super voor rond de ogen. Zeer zuinig in gebruik! Ik adviseer het aan al mijn vriendinnen."

Julia

"Ik gebruik jullie product al jaren en ik zweer erbij! Het heeft echt wonderen gedaan voor mijn huid. Ik heb het aan iedereen geadviseerd die ik ken. Het heeft bijna al mijn lijntjes op mijn voorhoofd doen verdwijnen! Ze zeggen ook altijd dat ik er jonger uitzie dan ik ben en mijn huid voelt super gehydrateerd als ik Rio Rosa Mosqueta olie en de Dag- & Nachtcrème gebruik, en toch is het niet vet."

Rebecca

"Zuinig in gebruik en het geeft het gevoel dat je huid wordt gevoed. Ik ben 80 jaar, maar iedereen zegt dat ik een huid van een 60-jarige heb!"

Mevr. Bieske

“De dag- en nachtcrème is erg fijn! Je hebt er niet veel van nodig, trekt snel in en toch super verzorgend en hydraterend. Extra prettig dat hij niet getest is op dieren en alleen maar natuurlijke ingrediënten bevat”

Ellen

“Van mijn moeder vernomen dat het een prettig en eerlijk product is. Zelf de dag en nachtcrème gekocht en getest. Erg prettig! Trekt snel in, niet vet en voelt heerlijk zacht aan.”

Geertje

D&N-Cream
RioRosa-Gezichtsreiniger

OVER RIO ROSA MOSQUETA Gezichtsreiniger

“Ik gebruik de gezichtsreiniger elke dag en vind het fijn dat door de natuurlijke ingrediënten mijn huid veel beter aanvoelt. Met gezichtsreinigers van andere merken voelde mijn huid altijd strak gespannen aan na de reiniging. Dat is nu wel anders. Na de gezichtsreiniger verzorg ik mijn huid met de Anti-aging Dag- & Nachtcrème, ook al zo'n heerlijke en voedende crème voor mijn huid.”

Chantal


“Ik heb zelf een droge huid en na het reinigen met de Rio Rosa Gezichtsreiniger voelt mijn huid niet droog en trekkerig aan. Het heeft een lekkere subtiele geur. Hygiënisch vind ik bovendien dat de reiniging in een tube zit (en niet in een pot). Wat ik ook prettig vind is dat het product geschikt is om even lekker masserend je huid te reinigen. Kortom een prima product!”

Sandhya


De Scrub kan ik iedereen aanbevelen. Je krijgt er een heerlijk zacht en fris huidje voor terug!”

Angelique