Eva Man van de Appel van Eva over de Body Butter

Eva Man is blogster van De Appel van Eva en wekelijks verschijnen er artikelen over Food, Body en Mind die gaan over een ECO CHIC lifestyle zodat hopelijk jij ook geïnspireerd raakt!

Be happy, be healthy!

Myrthe van Simplify Your Life over de Body Butter

Op de blog van Myrthe Johansen lees je de verhalen die ze schrijft over wat ze meemaak en wat haar bezig houdt. Gezondheid, in de breedste zin van het woord, is een belangrijk onderwerp in haar leven omdat gezondheid niet vanzelfsprekend is, weet ze uit ervaring. Dit vind je vaak terug in haar blogs.

Redactie van fashionaddict.nl over Rio Rosa Mosqueta

Fashionaddict.nl is een online fashion & lifestyle magazine met dagelijks nieuws over mode, beauty, events, gadgets, living, sample sales, trends, shoptips, modevacatures, winacties en meer!

Jolanda Janssen van Zazazoo Beautyblog over de Handcrème

De passie van Jolanda voor schrijven begon al jaren geleden. Tijdens haar studiejaren kreeg ze vaker complimenten over gemaakte teksten en vond ze het erg leuk om tekstueel bezig te zijn. Met een passie voor beauty vormde dit de perfecte combinatie om een beautyblog te beginnen.

Susan Wijdemans van Susan Blogt over de Handcrème

Susan Wijdemans is blogster van Susan Blogt en op deze blog vind je elke doordeweekse dag een artikel met als thema lifestyle, fashion of beauty. Veel lees plezier & don't forget to follow.

Claudia Struijck van Beautytag over de Rozenbottelolie

Claudia Struijck is blogster van Beautytag en zij vertelt jullie alles over haar passies en over de dingen waar ze energie van krijg. Elke dag vind je op haar blog nieuwe artikelen over beauty, fashion, food, travel of lifestyle. Heel veel plezier, maak het jezelf makkelijk en njoy.

Redactie van De Betere Wereld over Rio Rosa Mosqueta Gezichtsreiniger

De Betere Wereld is waar je kijkt, waar je bent, waar je beweegt, werkt en woont… Een actueel en inspirerend platform voor iedereen die bewuster wilt leven, zonder daarbij te hoeven inleveren.
Enjoy & Do Good!

“Onze conclusie is dat de producten van Rio Rosa Mosqueta fijn zijn in gebruik, er mooi uit zien en ook nog eens betaalbaar zijn. Mocht je op zoek zijn naar een natuurlijke huidverzorgingslijn, dan is dit er zeker eentje om eens te proberen.”