Rio Rosa Mosqueta gezichtsreiniger & Gezichtsscrub
RioRosa-Gezichtsscrub
Gezichtsreiniger & Scrub
€ 9,95
RioRosa-Gezichtsreiniger
Gezichtsreiniger & Scrub
€ 9,95

Wat maakt onze gezichtsreiniger en scrub bijzonder

Onze Rio Rosa Mosqueta Chileense rozenbottelolie is gecombineerd met speciaal geselecteerde actieve, plantaardige en 100% natuurlijke ingrediënten waardoor wij een speciale Gezichtsreiniger en Scrub hebben kunnen ontwikkelen. Deze zijn rijk aan voedingsstoffen (essentiële vetzuren en antioxidanten) die de huid voeden, verzorgen en beschermen tegen uitdrogen. Voor een zachte, schone en soepele huid.

usp-riorosamosqueta


Ervaringen van Chantal

“Ik gebruik de gezichtsreiniger elke dag en vind het fijn dat door de natuurlijke ingrediënten mijn huid veel beter aanvoelt. Met gezichtsreinigers van andere merken voelde mijn huid altijd strak gespannen aan na de reiniging. Dat is nu wel anders. Na de gezichtsreiniger verzorg ik mijn huid met de Anti-aging Dag- & Nachtcrème, ook al zo'n heerlijke en voedende crème voor mijn huid.”


Ervaringen van Sandhya

“Ik heb zelf een droge huid en na het reinigen met de Rio Rosa Gezichtsreiniger voelt mijn huid niet droog en trekkerig aan. Het heeft een lekkere subtiele geur. Hygiënisch vind ik bovendien dat de reiniging in een tube zit (en niet in een pot). Wat ik ook prettig vind is dat het product geschikt is om even lekker masserend je huid te reinigen. Kortom een prima product!”


Ervaringen van Angelique

“De Scrub kan ik iedereen aanbevelen. Je krijgt er een heerlijk zacht en fris huidje voor terug!”