Rio Rosa Mosqueta Body Butter en HANDCRÈME
RioRosa-Body-Butter
Lichaamsverzorging
Adviesprijs € 16,95
RioRosa-Handcream
Lichaamsverzorging
€ 8,45

Wat maakt onze body butter en HANDCRÈME bijzonder

Het basis ingrediënt van de Handcrème en Body Butter is de Rio Rosa Mosqueta Chileense rozenbottelolie, die is gecombineerd met speciaal geselecteerde actieve, plantaardige en 100% natuurlijke ingrediënten. Die rijk zijn aan voedingsstoffen die de droge huid voeden. En ook de huid beschermt tegen uitdrogen en het maakt de huid zacht en soepel. Bovendien bevatten al onze huidverzorgingsproducten essentiële vetzuren die het lichaam nodig heeft om nieuwe cellen te kunnen aanmaken.

usp-riorosamosqueta


Ervaring van Agnes

“Wat een geweldige romige Body Butter! Voelt niet vettig aan, trekt snel in wanneer ik het gebruik om de huid van mijn benen te hydrateren. Ik hoef daarom niet lang te wachten totdat ik me kan aankleden. Bovendien heb ik geen droge huid meer en zelfs de ruwe plekken op mijn ellebogen zijn verleden tijd!”


Ervaring van Wim

"Wil toch even vermelden dat na gebruik van Rio Rosa Mosqueta Handcrème mijn handen zienderogen voorruit gegaan zijn (ik heb een allergie Pu lijmen ook wel Bruislijm genoemd). Na diverse producten van de huisarts en specialisten te hebben gebruikt zonder resultaat kwam ik toevallig Rio Rosa Mosqueta tegen. Ik denk dat er meerdere personen zullen zijn die baat hebben bij jullie producten, maar het nog niet weten en al jaren met problemen rondlopen."


Ervaring van Laura

"De Rio Rosa Mosqueta Body Butter is heel fijn, maakt mijn huid super zacht! Ik raad hem iedereen aan :)"