Rio Rosa Mosqueta Anti-aging Olie, Dag- & Nachtcrème en Littekenolie
RioRosa-Antioxidant-FacialOil
Littekens & Anti-aging
Ter introductie € 24,95
RioRosaMosqueta-Rozenbottelolie20ml
Littekens & Anti-aging
€ 16,95
RioRosaMosqueta-Rozenbottelolie50ml2
Littekens & Anti-aging
€ 29,95
RioRosa-Dag-Nachtcreme
Littekens & Anti-aging
€ 15,95

WAT MAAKT ONZE OLIE EN ANTI-AGING DAG- & NACHTCRÈME BIJZONDER

Ontdek onze dagelijkse huidverzorgingslijn met biologische plantenextracten om een gezonde en evenwichtige huid te behouden. Elk product bevat rozenbottelolie samen met geselecteerde natuurlijke plantenextracten die het beste resultaat geven. Ze zijn geschikt voor alle huidtypen, zelfs voor de gevoelige huid.

Deze 100% natuurlijke, lichte olie is zeer rijk aan essentiële vetzuren zoals omega 3, 6 en 9 en vitamine A, C en bèta-caroteen. Met meer dan 90% positief effect in klinische studies op littekens, is dit de meest effectieve plantaardige olie om de huid te herstellen en te vernieuwen.


Ervaring van Sanne

“Al jaren ben ik op zoek naar een goed product dat mij helpt om mijn acnelittekens te verminderen. Ik heb al van alles geprobeerd. En nu ik de Rio Rosa Mosqueta Rozenbottelolie gebruik zag ik binnen 2 maanden al zichtbaar resultaat! Ik durf nu zelfs zonder make-up naar buiten.”


Ervaring van Ellen

“De dag- en nachtcrème is erg fijn! Je hebt er niet veel van nodig, trekt snel in en toch super verzorgend en hydraterend.”


Ervaring van Geertje

“Van mijn moeder vernomen dat het een prettig en eerlijk product is. Zelf de dag en nachtcrème gekocht en getest. Erg prettig! Trekt snel in, niet vet en voelt heerlijk zacht aan.”