Rio Rosa Mosqueta OOGCONTOURCRÈME, LIFTEND SERUM EN INTENSIEVE NACHTVERZORGING
RioRosa-Eye-Contour
Speciale huidverzorging
€ 9,95
RioRosa-LiftendSerum
Speciale huidverzorging
€ 14,95
RioRosa-IntensieveNachtverzorging
Speciale huidverzorging
Nu € 10,95

Wat maakt onze Oogcontourcrème, Liftend Serum en Intensieve Nachtverzorging bijzonder

Het basis ingrediënt van de Oogcontourcrème, Liftend Serum en de Intensieve Nachtverzorging is de Rio Rosa Mosqueta Chileense rozenbottelolie. Deze is gecombineerd met speciaal geselecteerde actieve, plantaardige en 100% natuurlijke ingrediënten die rijk zijn aan voedingsstoffen die de droge huid voeden en beschermen tegen veroudering. Bovendien bevat deze speciale huidverzorgingslijn hyaluronzuur wat bekend staat om de diepe en langdurige hydraterende eigenschappen.

usp-riorosamosqueta


Ervaring van Saskia

“Wauw wat een geweldig en lekkere intensieve nachtcrème. De naam van dit product is goed gekozen, want de huid van mijn gezicht voelt gevoed, zonder dat het vettig aanvoelt. Zelfs de volgende ochtend is mijn huid nog heerlijk zacht!”


Ervaring van Carmijn

“Zojuist de Rio Rosa Mosqueta oogcontour crème geprobeerd. Je hebt er maar een minuscule hoeveelheid van nodig. Het voelt prettig aan rondom mijn ogen. Ben heel blij dat het geschikt is voor de gevoelige huid, want: vrij van parfum, parabenen, paraffine of andere synthetische ingrediënten. Mijn ervaring met dit product is uitstekend! Voel me er fris door. Dank jullie wel!"