Een huid om te zoenen

mooie huid om te zoenen - Rio Rosa Mosqueta

Het hele jaar door wil je dat je huid er verzorgd en goed uitziet.
Er zijn echter van die dagen dat je er extra sprankelend uit wilt zien; Valentijnsdag is zo’n dag.
Met onderstaande tips ben jij goed voorbereidt.

 

Tip 1: Investeer in een gezichtsolie

Gezichtsoliën kunnen helpen om je huid in de winter een hoognodige vochtversterking te geven en tegelijkertijd je natuurlijke glans te helpen herstellen. Een Antioxidant olie is daarvoor een goede keuze. Deze rijke olie boordevol gezonde voedingsstoffen zoals arganolie, druivenpit olie en rozenbottelolie die helpen je huid te voeden, te hydrateren en fijne lijntjes en vlekken te vervagen.

Tip 2: Ontdoe je huid niet van zijn natuurlijke oliën

Het is een feest om uitgebreid te douchen of lang te badderen om je huid te pamperen met een heerlijk ruikende en schuimende douchegel. Deze douchegel bevatten vaak veel harde ingrediënten die je huid kunnen uitdrogen. Kies daarom voor een verzorgingsproduct die 100% natuurlijk is en gemaakt is met plantaardige oliën om je huid te voeden. Probeer ook de temperatuur van je bad- of douchewater warm te houden, en niet heet. Heet water kan de huid van zijn natuurlijke oliën strippen en tot roodheid leiden en extra uitdroging.

Tip 3: Verzorg je huid dagelijks, niet alleen die van je gezicht

Het is misschien al een tweede natuur om je gezicht te hydrateren na het reinigen. Vaak is het hydrateren van de rest van je lichaam wellicht net een stapje te ver. Ja, het voegt extra tijd toe aan je ochtendroutine, maar… het is zeker de moeite waard om die extra minuten te gebruiken om de rest van je huid ook te beschermen.

Wrijving van je kleding, blootstelling aan de zon, airconditioning, centrale verwarming en het scheren van je benen en je oksels kunnen allemaal bijdragen aan een droge huid. Een droge huid kan leiden tot gevoeligheid, jeuk en roodheid. Probeer een rijke Body Butter aan te brengen na je bad of douche met voedende ingrediënten zoals Babassu olie en Shea boter om dit te bestrijden.

Als dit geen stralende glimlach op je gezicht tovert… Je huid ziet eruit om te zoenen en dat op Valentijnsdag :)!


Benieuwd geworden naar onze producten?

Ken je onze natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten nog niet, maar zou je dit wel graag willen proberen? Ze zijn geschikt voor de gevoelige huid en vegan. Like dan onze Facebookpagina en vraag hieronder een gratis sample aan van één van onze producten.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?