Speciale Rio Rosa cadeau om weg te geven

Speciale Rio Rosa cadeau om weg te geven

Iedereen vindt het heerlijk nieuwe huidverzorgingsproducten cadeau te krijgen.
Dus waarom zou jij je moeder, zus, of vriendin niet voorstellen aan
een nieuw assortiment huidverzorgingsproducten.
Die alleen de beste biologische ingrediënten bevatten en extra lief zijn voor een droge of gevoelige huid.

 

Hier zijn een aantal cadeautips om je dierbare een 100% natuurlijk cadeau te geven, voor welke gelegenheid dan ook:

1. De Rio Rosa Discoveryset

Met deze mini probeer- of cadeauset kun je op een eenvoudige manier iemand (of zelf) kennis maken met de huidverzorgingsproducten van Rio Rosa Mosqueta. Je hebt dan gelijk de drie basisproducten in schattige mini’s bij de hand. Met onze bestsellers voor 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten (Cream CleanserRozenbottelolie en Dag & Nachtcrème) in het klein, is de Discovery Set de perfecte metgezel voor elke gelegenheid en ook ideaal om mee te nemen voor een weekendje weg of op vakantie.

2. Een milde scrub

Doordat de huid zich continu vernieuwd, heb je ook dode huidcellen ertussen. Als je deze laat zitten verstopt de huid en worden je verzorgingsproducten minder goed opgenomen. Help je huid daarom een handje door 1 tot maximaal 2 keer per week te exfolieëren, oftewel scrubben!

Deze Gezichtsscrub van Rio Rosa Mosqueta reinigt en polijst de huid op een milde manier, verwijdert dode huidcellen en poetst onzuiverheden weg door middel van bamboe en hydrated silica (kiezelzuur). Veel scrubs bevatten plastic bolletjes wat een scrubeffect veroorzaakt, maar wat schadelijk is voor je huid en het milieu! Rio Rosa Mosqueta gezichtsscrub gebruikt de kracht uit de natuur om de huid te polijsten en te verzorgen. Daarnaast heeft de scrub een voedende werking, waardoor de huid niet trekkerig en droog aanvoelt na gebruik.

3. Vergeet de aanstaande moeders niet!

Zwanger zijn is echt een speciale tijd, maar het kan ook heel vermoeiend zijn! We zijn er zeker van dat alle moeders in wording deze Moederdag getrakteerd worden en zich speciaal te laten voelen voordat hun bundel van vreugde komt! Onze best verkochte Rosa Mosqueta rozenbottelolie is het perfecte cadeau voor zwangere dames. Het is 100% natuurlijk en bevat geen nasties, dus het is veilig voor moeder en baby. Het kan op de zwangere buik worden gebruikt om de huid zacht en soepel te houden en om striae te helpen verminderen. Het is ook ideaal voor het kalmeren van door hormonen geïnduceerde, gevoelige droge plekken van de huid!

De Rio Rosa Mosqueta producten zijn vrij van parfum, SLS, parabenen en zijn gecertificeerd door de Europese Vegetariërsbond en daarmee geschikt voor vegetariërs en veganisten.


Benieuwd geworden naar onze producten?

Ken je onze natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten nog niet, maar wil je er wel alles over weten? Ze zijn geschikt voor de gevoelige huid en vegan. Like dan onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, recepten en acties.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?