Zo is je huid in no-time klaar in de vakantie

Discovery Set - Rio Rosa Mosqueta

Nog een paar weken en dan begint de vakantieperiode, of wellicht staat je vakantie al eerder op de planning.
Ben jij er al helemaal klaar voor, weet je precies wat er in je koffer mee kan?
Reserveer dan alvast dat kleine beetje ruimte dat je nodig hebt voor deze vakantieproducten!

 

Tenzij je volop aan het glampen bent, is de kans groot dat er een aantal van jullie in een tent, caravan of hotel de vakantie doorbrengt, dus bespaar ruimte in je tas door onnodige artikelen te vervangen door deze schattige mini’s. Met onze bestsellers voor 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten (Cream Cleanser, Rozenbottelolie en Dag & Nachtcrème) in het klein, is de Discovery Set de perfecte metgezel voor elk weekend en vakantie weg.

Waarom je gezicht reinigen in de zomer net zo belangrijk is

Bij regen of zonneschijn heb je een goede reiniger nodig om make-up, zweet en andere onzuiverheden aan het einde van de dag te verwijderen! Onze gezichtsreiniger op plantaardige basis reinigt, voedt en hydrateert zacht, lost make-up op en verwijdert overtollige olie zonder de huid uit te drogen. Indien mogelijk, zachtjes masseren op een vochtige huid en afspoelen met warm water.

Heb je geen toegang tot vers water? Geen probleem – hoewel de gezichtsreiniger het beste werkt op een vochtige huid, zal het nog steeds werken wanneer het direct op make-up wordt gemasseerd (misschien heb je nog een paar keer nodig!). Verwijder vervolgens met een paar veegbewegingen over het gezicht met watten, een washandje of desnoods wat toiletpapier.

Extra verzorging bij een aangedane huid (door de zon)

Zodra je huid is gereinigd en je weer fris aanvoelt, masseer je zachtjes een paar druppels van de rozenbottelolie op je gezicht. Deze is van nature rijk aan vitamine A, C en E, en heeft een hoog gehalte aan essentiële vetzuren. De olie bevordert een gezonde celregeneratie. Dit helpt pigmentvlekken te verminderen en schade door de zon te herstellen, zodat jouw huid helder en gezond blijft.

Smeer, smeer en smeer

Blootstelling aan de elementen zoals zon, alcohol en ander soort eten tijdens je vakantie, kunnen resulteren in een uitgedroogde huid. Zorg ervoor dat je voldoende waterflessen bij je hebt en probeer een goede nachtrust te krijgen (geen gemakkelijke prestatie in een tent, we weten het!). Een hydraterende nachtcrème om je huid te helpen haar vocht en glans te behouden is essentieel. Het toepassen van onze Anti-Aging Dag & Nachtcrème heeft een tweevoudige werking. Voordat je hoofd je kussen raakt, hydrateert het je huid terwijl je slaapt, waardoor je huid er uit ziet en je fris aanvoelt als je wakker wordt. Overdag helpt het je huid te beschermen tegen UVA-stralen. Vergeet niet bij veel en direct zonlicht je dagcrème aan te vullen met een zonnebrandproduct. De gezichtscrème bevat rode algen die helpen beschermen tegen UVA-stralen, en het zorgt ervoor dat je huid de hele dag verzorgd en gehydrateerd blijft.


Benieuwd geworden naar onze biologische huidverzorgingsproducten?

Ken je onze natuurlijke huidverzorgingsproducten nog niet? Ze zijn geschikt voor de gevoelige en droge huid, bevatten uitsluitend biologische ingrediënten, geen parfum, SLS en parabenen en zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?