Jij bent de reden dat we doen wat we doen. Al meer dan 30 jaar bestuderen we de genezende, verrijkende krachten van Rosa Mosqueta. En we hebben het tot ons levenswerk gemaakt om het, liberaal, naar de rest van de wereld te verspreiden. Alles voor een gezonde, blije, jonger uitziende huid.

Wie zijn wij om een eeuwenoud schoonheidsritueel te veranderen? De ruwe kruiden en extracten die we tegenwoordig kopen zijn dezelfde zoals ze in de oorsprong uit de natuur komen, met de hand geplukte variëteit die de mensen van Zuid-Amerika al eeuwenlang oogsten.

De verzorgingsproducten van Rio Rosa Mosqueta zijn onderdeel van het overkoepelende merk Rio Amazon. Het merk Rio Amazon is van het bedrijf Rio Trading uit Brighton, Engeland.

Na het samenstellen van de beste combinaties van biologische en natuurlijke ingrediënten, werd het tijd om de krachtige voordelen van deze ingrediënten te delen met iedereen.
Rio Amazon, kruiden en ingrediënten uit de natuur

Eerlijk is heerlijk

Wat we al die jaren geleden in Zuid-Amerika ontdekten, hebben we beloofd te beschermen en te behouden. We kopen altijd eerlijke handel waar we kunnen. We ondersteunen de instandhouding van Zuid-Amerika en zijn gemeenschappen. En al onze producten zijn EcoControl-gecertificeerd: de strengste norm voor het testen van natuurlijke cosmetica. Rio Amazon staat voor:

  1. Eerlijke handel
  2. Duurzaamheid
  3. Verantwoordelijkheid
  4. Kwaliteit

Echt, puur en 100% natuurlijk

Geen kleurstoffen, geen toevoegingen, geen nasties. Alleen 100% pure natuurlijke extracten en ingrediënten afkomstig uit een eeuwenoude Zuid-Amerikaanse traditie. Het heeft honderden jaren gewerkt en het zal nog voor honderden jaren werken.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?