In de loop der jaren ‘verzamelen’ we heel wat littekens op onze huid. Dat kan zijn door een val, een operatie, zwangerschap en door acne. Maar ook door de zon, milieuvervuiling, ouderdom, agressieve ingrediënten in huidverzorgingsproducten en verkeerde voeding kunnen invloed hebben op de conditie van je huid. Sommige oneffenheden zijn klein en niet goed zichtbaar, andere zijn groot of op plekken waar je ze liever niet wilt. Littekens kunnen er voor zorgen dat jij je aardig onzeker voelt. Je kunt ze bedekken met kleding, make-up, je accepteert ze… of? Je gebruikt natuurlijke huidverzorgingsproducten met pure en geconcentreerde rozenbottelolie (rijk aan essentiële vetzuren, antioxidanten en vitamines A, C en bèta-caroteen die de huid herstellen) als basis.

Gebruik de huidverzorgingsolie onder andere voor het:

  • Verminderen en vervagen van alle zichtbare littekens (huidstriemen zoals striae)
  • Verzachten van rimpels en kraaienpootjes
  • Verminderen van huidverouderingstekenen (door de zon) en pigmentvlekken
  • Behouden van een soepele, zachte en gehydrateerde huid
  • Behandelen van een droge en gevoelige huid
Al onze huidverzorgingsproducten bestaan uit onze pure rozenbottelolie aangevuld met 100% natuurlijke ingrediënten, bevatten geen parabenen en SLS en zijn dierproefvrij!

Gebruik Rio Rosa Mosqueta als beautyolie

Rio Rosa Mosqueta huidverzorgingsproducten zijn ideaal voor het verzachten van rimpels, striae (huidstriemen), een droge huid en het verminderen van andere huidverouderingstekens. Deze rozenbottelolie en de andere producten bevatten natuurlijke ingrediënten en kunnen daarom gebruikt worden op de gevoelige plaatsen van je huid, bijvoorbeeld onder je ogen waar de huid dunner is.

Breng met je vingertoppen 1 of 2 druppels olie aan op de gereinigde huid, 2 tot 3 keer per dag. Maak ronddraaiende bewegingen om het in te masseren (gedurende 2 minuten voor het beste resultaat) totdat het volledig is opgenomen door je huid. 2 Minuten inmasseren stimuleert de bloedsomloop en laat de olie tot in de diepere lagen van jouw huid dringen, waardoor dit het beste resultaat geeft.

No nasties - Rio Rosa Mosqueta

Bewezen resultaat in de behandeling van littekenweefsel en anti-aging

Met een zeer positief resultaat bij meer dan 90% van de behandelingen in klinische testen, is deze 100% zuivere Rosa Mosqueta olie, dus zonder toevoegingen of synthetische stoffen, werkelijk hét natuurlijke alternatief voor het vervagen van littekens en andere huid onzuiverheden.

Gebruik de olie met mate voor het beste resultaat – een klein beetje Rio Rosa Mosqueta olie is goed uit te smeren.

De eerste resultaten zijn normaal gesproken zichtbaar na 1 maand continue gebruik. De beste resultaten na 6 maanden*.

*dit is uit de klinische tests gebleken. Resultaten kunnen per gebruiker verschillen.

Gebruik Rio Rosa Mosqueta onder andere voor de behandeling van littekens

Om de littekens te verminderen die zijn ontstaan na een operatie, is het beste om Rio Rosa Mosqueta olie te gebruiken als de hechtingen zijn verwijderd. De olie helpt ook bij al oudere littekens (zoals van acne, waterpokken of ongelukjes) en om pigmentvlekken of andere onzuiverheden te verminderen. Masseer 1 of 2 druppels op de aangedane huid in, 1 tot 2 minuten en 2 tot 3 keer per dag voor de maximale vermindering van littekens of om de textuur van oud littekenweefsel te verbeteren. Verwacht geleidelijke verbetering – de beste resultaten worden behaald na ongeveer 6 maanden van continue gebruik.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?