Over Rio Rosa Mosqueta

Wij geloven dat Rio Rosa uniek is. Daarom is onze rozenolie puur, geurloos, zonder synthetische toevoegingen, precies zoals de natuur het bedoeld heeft! Elk Rio Rosa Mosqueta product bevat rozenbottelolie samen met speciaal geselecteerde natuurlijke plantenextracten die het beste resultaat geven.

Biologische en 100% natuurlijke huidverzorging met de spirit van Zuid-Amerika

Hoog in het Chileense Andesgebergte van Zuid-Amerika groeit een wilde roos, Rosa Aff. Rubiginosa, beter bekend als Rosa Mosqueta. Onze Rio Rosa Mosqueta olie wordt gewonnen uit deze rozenbottels en is bijzonder rijk aan essentiële vetzuren (ruim 90% van de olie) zoals omega 3, 6 en 9, antioxidanten, vitamine A en C en bèta-caroteen. Met meer dan 90% positief effect in klinische studies op littekens, is deze natuurlijke rozenbottelolie het meest effectief om de huid te herstellen, te hydrateren en te vernieuwen.

Al onze huidverzorgingsproducten bestaan uit onze pure rozenbottelolie aangevuld met 100% natuurlijke ingrediënten, bevatten geen parabenen en SLS en zijn dierproefvrij!

Wat is zo bijzonder aan Rio Rosa Mosqueta Rozenbottelolie

De vetzuren in Rosa Mosqueta olie zijn voornamelijk omega 3 en 6 – de laatste is de meest voorkomende. Deze vetzuren heeft jouw lichaam nodig om nieuwe huidcellen aan te kunnen maken en dus littekenweefsel te kunnen herstellen en verminderen. Omega 6 is ook bekend als Gamma Linoleenzuur (GLA) en wordt ook aangetroffen in teunisbloemolie bijvoorbeeld, de hoeveelheid in rozenbottelolie is veel hoger.

Naast een hoge concentratie van essentiële vetzuren bevat Rosa Mosqueta olie ook retinol zuur – een natuurlijke vorm van vitamine A. Dit van nature voorkomende bestanddeel is gedeeltelijk de verklaring van de effectiviteit van rozenbottelolie bij huidverouderingstekenen, zoals pigmentvlekken en rimpels.

Rozenbottels - Rio Rosa

Wist je dat:

  • Al onze huidverzorgingsproducten vrij zijn van parabenen, paraffine, SLS/SLES, synthetische parfum en PEG’s.
  • Al onze huidverzorgingsproducten (met uitzondering van de rozenbottelolie) biologisch zijn.
  • Al onze producten gecontroleerd en gecertificeerd zijn door EcoControl volgens de Natural Cosmetics Standards.
  • En dat al onze huidverzorgingsproducten ook nog eens dierproefvrij zijn!

Inloggen

Wachtwoord vergeten?