Rosa Rubiginosa rozenbottelolie (olie uit de zaadjes van de rozenbottel) helpt littekens en striae te vervagen en vermindert rimpels op natuurlijke wijze. Elk huidverzorgingsproduct van Rio Rosa Mosqueta bevat deze olie samen met geselecteerde natuurlijke plantenextracten die het beste resultaat geven. Ze zijn geschikt voor alle huidtypen, zelfs voor de gevoelige huid. Gebruik Rio Rosa Mosqueta olie voor:

  • Littekens, Striae
  • Fijne lijntjes, Kraaienpootjes
  • Droge huid
  • Huidbeschadiging door de zon
Rozenbottels 100% natuurlijk - Rio Rosa Mosqueta

100% Natuurlijke eigenschappen

Rio Rosa Mosqueta olie wordt gewonnen uit de Chileense rozenbottels en is bijzonder rijk aan essentiële vetzuren (ruim 90% van de olie). De olie is verder rijk aan antioxidanten en vitamines A, C en bèta-caroteen om de huid te herstellen en te hydrateren. Hiernaast bevat Rosa Mosqueta olie ook retinol zuur – een natuurlijke vorm van vitamine A. Dit van nature voorkomende bestanddeel staat erom bekend huidveroudering tegen te gaan. De huidherstellende eigenschappen van de bestanddelen in de olie helpen om littekens en striae te vervagen en verminderen fijne lijntjes op een natuurlijke wijze.

Essentiële vetzuren heeft je lichaam nodig om nieuwe huidcellen aan te kunnen maken en dus littekenweefsel en huidonzuiverheden te kunnen verminderen.

De vetzuren in Rio Rosa Mosqueta olie zijn voornamelijk omega 3 & 6 vetzuren. Omega 6 is ook bekend als Gamma Linoleenzuur (GLA) en wordt ook aangetroffen in teunisbloemolie, maar de hoeveelheid in onze Mosqueta olie is veel hoger.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?