Veelgestelde vragen

Heb je vragen over het gebruik van een van onze Rio Rosa Mosqueta producten? Wij hebben al een aantal veelgestelde vragen voor je op een rij gezet. Mocht je vraag er niet bij staan, neem dan alsnog contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Waar kan ik de ingrediënten van de producten vinden?

De Rio Rosa Mosqueta olie bevat maar 1 ingrediënt en dat is de olie uit de zaden van de Rosa Mosqueta roos uit Chili. Deze olie is zeer rijk aan essentiële vetzuren wat de celvernieuwing in de huid stimuleert, daarom heeft het zo’n goed effect op littekens en andere huidonzuiverheden. Verder bevat het een natuurlijke zure vorm van vitamine A wat de huidveroudering tegengaat. Er zijn ook andere Rio Rosa Mosqueta producten zoals een Dag- & Nachtcrème, Gezichtsreiniger, Body Butter en Antioxidant Facial oil verkrijgbaar, hiervan staan de ingrediënten op de bijbehorende productpagina.

Hoe kan het dat de producten geen geur hebben?

Parfum wordt vaak gebruikt in huidverzorgingsproducten. Toch is het bekend dat veel parfum of andere synthetische geuren een allergische reactie uit kan lokken. Zeker wanneer je een gevoelige huid hebt. Om die reden gebruiken wij geen parfum in onze huidverzorgingsproducten. Alleen de Antioxidant Facial oil (met lavendel) en onze Body Butter (met grapefruit) bevatten een subtiele en natuurlijke geur.

Hoe snel na een operatie kan ik met Rio Rosa Mosqueta olie beginnen?

Rio Rosa Mosqueta olie (speciaal voor de behandeling van littekens) kan gebruikt worden zodra een open wond is geheeld en nadat hechtingen eruit zijn gehaald.

Zijn alle Rosa Mosqueta producten geschikt voor veganisten?

Al onze Rio Rosa Mosqueta producten zijn gecertificeerd door de Europese Vegetariërsbond en daarmee geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Is Rio Rosa Mosqueta olie geschikt voor de huid van kinderen?

Ja, omdat het geen toevoegingen bevat, alleen de pure Rio Rosa Mosqueta olie, is het in het algemeen geschikt voor iedereen. Echter, het is altijd aan te raden eerst een testje te doen. Doe een druppeltje op de binnenkant van de elleboog en laat het 24 uur zitten. Hierdoor kunt u zien of het een allergische reactie geeft of niet.

Is Rio Rosa Mosqueta olie ook geschikt voor zwangeren?

Ja, de huidverzorgingsolie kan met een gerust gevoel tijdens de zwangerschap gebruikt worden. Het kan juist helpen om striae te verminderen.

Waarom ruikt de olie niet naar rozen terwijl het van een roos gemaakt is?

Omdat de olie uit de zaden van de rozenbottels gehaald wordt, dus niet uit de bloemblaadjes die juist de rozengeur bevatten. Daarom ruikt het meer naar de van nature voorkomende vetten. Rio Rosa Mosqueta olie is rijk aan essentiële vetzuren, maar het is geen ‘essentiële olie’ zoals die gebruikt worden in Aromatherapie – die worden gemaakt van de bloemblaadjes van de bloem.

Waar moet ik op letten bij gebruik Rio Rosa Mosqueta olie?

Gebruik de olie niet op actieve acne of open eczeem. En gebruik de olie niet op een open wond. Bij een overgevoelige huid raden wij altijd aan een test te doen voordat u het gebruikt (bijv. op de binnenkant van uw elleboog).

Zoals de meeste oliën kan Rio Rosa Mosqueta olie (gele) vlekken op bepaalde kleding geven – laat, indien mogelijk, de olie goed intrekken voordat u zich aankleedt.

Staat jouw vraag er niet bij?

Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden in bovenstaande veelgestelde ragen? Stel je vraag dan via info@riorosa.nl.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?