Calendula is ook wel bekend als goudsbloem. Deze prachtige en krachtige oranje-gele bloemen kalmeren de huid en gaat tekenen van veroudering tegen. Het verzacht en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.

Calendula - Goudsbloem natuurlijk ingrediënt | Rio Rosa Mosqueta

100% Natuurlijke eigenschappen

De olie is verkregen uit de bloemblaadjes van de goudsbloem door gebruik te maken van de stoomdestillatie methode. Het is effectief bij het verzachten van een geïrriteerde huid doordat het flavonoïden, met ontstekingsremmende eigenschappen, en carotenoïden bevat die de genezing stimuleren en werken als een antioxidant.

Naast het herstellen van de huid helpt goudsbloem ook bij het voller maken van de huid en gaat het beginnende huidveroudering tegen.

Goudsbloemextract (calendula) wordt aanbevolen bij huidirritaties, schrale en de gestreste huid. Het is een 100% natuurlijk ingrediënt in onze huidverzorgingscrèmes.

Het extract is vriendelijk, zacht en 100% natuurlijk waardoor het veilig te gebruiken is op de gevoelige huid. Het heeft een huidherstellend, desinfecterend en reinigend vermogen en maakt de huid zachter.

Calendula verwerkt in onze huidverzorgingsproducten

Goudsbloem is een plantextract met een brede range aan natuurlijke herstellende eigenschappen. Daarom is juist dit ingrediënt toegevoegd aan de biologische Rio Rosa Mosqueta Anti-aging Dag- en Nachtcrème. En aan onze Intensieve Nachtverzorging.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?