Cranberry olie is een antioxidant-rijke olie uit de zaden van cranberry’s. Deze zure bessen groeien in ijskoude gebieden en hierdoor hopen zich tocotriënolen (krachtige plantaardige antioxidanten) op in zijn zaden. De olie die gebruikt wordt in de Rio Rosa Mosqueta producten is biologisch en wordt geproduceerd zonder gebruik van schadelijke chemicaliën.

Cranberry olie natuurlijk ingrediënt | Rio Rosa Mosqueta

100% Natuurlijke eigenschappen

Cranberry olie rijk aan essentiële vetzuren, plantaardige sterolen en vitaminen. De unieke balans van de goede vetzuren omega 3, 6 en 9 maakt de olie een uitmuntende antioxidant. Onze huid heeft specifieke behoeften aan antioxidanten om te vechten tegen verschillende stressfactoren. De tocotriënolen staan erom bekend dat het de beste bescherming tegen vrije radicalen aan de cellen geeft. Deze vrije radicalen veroorzaken vroegtijdige huidveroudering.

De olie wordt bijzonder goed door de huid opgenomen. Het trekt snel in, beschermt, voedt en hydrateert de huid.

Veel mensen kennen cranberry’s vanwege de medicinale werking, maar de olie uit de zaden is ook een heel heilzaam ingrediënt gebleken in huidverzorgingsproducten.

Cranberry olie verwerkt in onze huidverzorgingsproducten

Je vindt deze krachtige antioxidant onder de naam Vaccinium Macrocarpon in de ingrediëntenlijst van onze nieuwe Antioxidant Facial Oil.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?