Druivenpit olie wordt verkregen uit de pitten van de druif. De wilde wijnstok komt oorspronkelijk uit het Middellandse Zeegebied, maar wordt inmiddels over de hele wereld gekweekt. De olie uit deze pitten behoort tot de drogende oliën en wordt snel door de huid opgenomen. Het bevat vitamine E, een antioxidant die je huid beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf en huidveroudering tegengaat.

Druivenpit olie natuurlijk ingrediënt - Rio Rosa Mosqueta

100% Natuurlijke ingrediënten

Deze olie is verder rijk aan vitamine C, D en E, beta- caroteen, linolzuur en natuurlijke lecithine. Door de krachtige antioxidantwerking wordt de huid beter beschermd tegen vroegtijdige huidveroudering. Daarnaast staat de olie erom bekend dat het de huid soepel en vitaal maakt. Het heeft een huidverzorgende functie, het beschermt de huid tegen uitdroging, het bevordert de doorbloeding en gaat cellulitis tegen.

Het is een droge olie, wat betekent dat er geen vettig laagje op de huid achterblijft, maar goed door je huid wordt opgenomen. 

Druivenpit olie verwerkt in onze huidverzorgingsproducten

Voor het merk Rio Rosa Mosqueta wordt biologische ingrediënten gebruikt. Dit verhoogt de kwaliteit en de werkzaamheid. De druivenpit olie vind je in onze nieuwe Antioxidant Facial Oil.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?