Door invloeden van buitenaf, zoals de zon, milieuvervuiling en de ouder wordende huid, wordt het lichaamseigen hyaluronzuur afgebroken. Dit zorgt ervoor dat je huid vocht verliest. Dit ingrediënt toevoegen aan je beautyritueel geeft je huid diepe en langdurige hydratatie en speelt een rol bij het behouden van de elasticiteit van de huid.

Hyaluronzuur natuurlijk ingrediënt - Rio Rosa Mosqueta

100% Natuurlijke eigenschappen

Hyaluronzuur is een lichaamseigen suiker en onderdeel van onze glucose bouwstenen. Het is een natuurlijk bestanddeel afkomstig van de huid en heeft veel belangrijke functies, waaronder het vocht vasthouden, demping verstrekken en helpen bij weefselherstel. Maar ook het bij elkaar houden van de structurele huidcomponenten zoals collageen en elastine en het creëren van een beschermlaag tegen mirco-organismen. Het versterkt de huidbarrière (de buitenste huidlagen).

Huidverzorgingsproducten die hyaluronzuur bevatten zijn effectief in het hydrateren van de oppervlakkige huidcellen, wat vochtverlies voorkomt en de huid beschermt tegen vuil en andere verontreinigende stoffen.

Hyaluronzuur verwerkt in onze huidverzorgingsproducten

De lichte textuur van dit bijzondere ingrediënt is geschikt voor zowel een droge als vette huid. Het is zelfs zo mild dat het aan te brengen is op een gevoelige huid. Dit natuurlijke ingrediënt is toegevoegd aan de biologische Rio Rosa Mosqueta Intensieve Nachtcrème , de Oogcontourcrème en ons Liftend Serum.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?