Hoewel kamille vaak wordt geassocieerd met het drinken van kamillethee wanneer je niet kunt slapen, zijn er ook al eeuwen liefhebbers die dit bijzondere kruidje gebruiken op hun huid. Het kalmeert de geïrriteerde huid waardoor de huid kan herstellen en heeft ontstekingsremmende eigenschappen. Ideaal als je last van onzuiverheden hebt!

Kamille natuurlijk ingrediënt | Rio Rosa Mosqueta

100% Natuurlijke eigenschappen

Kamille is een natuurlijk ingrediënt dat rijk is aan huidverzachtende eigenschappen. Daarom zit het in een groot aantal van onze huidverzorgingsproducten.

Het is een madelief-achtige plant afkomstig uit Europa en Azië en wordt wereldwijd beschreven als 1 van de kleine natuurwonderen. De olie, verkregen van de bloemen van de kamille plant, is rijk aan huidverzachtende eigenschappen wat kalmerend werkt voor een geïrriteerde huid, zoals een zonverbrande huid, waardoor de huid kan herstellen en het heeft ontstekkingremmende eigenschappen.

Psst … wist je dat kamille ook gebruikt kan worden bij jeuk door insectenbeten?

Niet alleen de kamille verwerkt in onze verzorgingsproducten heeft voordelen. Het drinken van kamillethee is tevens gezond. Het zuivert de huid van binnenuit en werkt rustgevend. Heb je wallen onder je ogen? Leg dan een afgekoeld zakje kamillethee op je ogen. Een weldaad voor de vermoeide huid.

Kamille in onze huidverzorgingsproducten

Dit bloemetje zit vol met etherische oliën, zuren en vitamines en zorgt voor natuurlijke herstellende eigenschappen van de huid. Daarom is juist dit ingrediënt toegevoegd aan de biologische Rio Rosa Mosqueta Anti-aging Dag- en Nachtcrème. En aan onze GezichtsScrub en Intensieve Nachtverzorging.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?