Kokosnotenolie is rijk aan verzadigde vetzuren die de huid zacht maken en het vochtgehalte op peil houden. Beschermt tegen microbiële infecties en staat bekend om de anti-aging eigenschappen.

Kokosnotenolie natuurlijk ingrediënt - Rio Rosa Mosqueta

100% Natuurlijke eigenschappen

De olie is verder beroemd door zijn hydraterende eigenschappen. Het bestaat uit verzadigde vetten en bevat triglyceriden met middellange keten wat helpt om de huidlaag te herstellen en het vocht vast te houden om uitdroging te voorkomen. Wanneer je het op de huid aanbrengt trekt het in de diepere lagen van de huid om de huid te verzachten en te herstellen.

Na het aanbrengen van de dag- en nachtcrème op je huid voelt deze weer glad en gevoed aan. Combineer deze met onze pure Chileense Rio Rosa Mosqueta rozenbottelolie en je hebt een magische combinatie!

Kokosnotenolie bevat een hoge concentratie aan vitamine E wat belangrijk is voor het anti-aging effect en een gezonde celgroei.

Wist je dat kokosolie ideaal is om make-up te verwijderen. Smeer een klein beetje kokosolie op je vingertoppen en wrijf ermee over je ogen. Dit werkt ook bij waterproof make-up . Verwijder de kokosolie vervolgens met een wattenschijfje en klaar!

Kokosnotenolie verwerkt in onze huidverzorgingsproducten

Kokosnotenolie zit verwerkt in de formule van de Rio Rosa Mosqueta Intensieve Nachtverzorging en de in de verbeterde formule van de Rio Rosa Mosqueta Anti-aging Dag- & Nachtcrème. Dankzij zijn hoge gehalte aan vitamine E, die essentieel is voor anti-aging, stimuleert het een gezonde groei van je nieuwe huidcellen.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?