Zonnebloempit olie werkt verzachtend, beschermend en maakt je huid soepel. Onder andere doordat het gezonde mineralen bevat zoals; magnesium, calcium en zink.

Zonnebloempit olie natuurlijk ingrediënt | Rio Rosa Mosqueta

100% Natuurlijke eigenschappen

De welbekende zonnebloem (Helianthus annuus) is een schitterende bloem. Een enkele zonnebloem bestaat uit maar liefst 3000 kleinere bloemen. Nadat de bloem uitgebloeid is worden er zonnebloempitten gevormd. Deze zijn niet alleen lekker en gezond om te eten in salades, de zonnebloempitten worden ook steeds vaker verwerkt in huidverzorgingsproducten.

De koud geperste zonnebloempit olie bevat namelijk een hoog percentage meervoudig onverzadigde vetzuren (omega 6 en 9) in combinatie met vitamine E. Deze combinatie zorgt ervoor dat je huid beschermd wordt en soepel aanvoelt.

De olie bevat veel goede mineralen zoals; zink, kalium, magnesium, ijzer en calcium.

Magnesium ondersteunt het zelfherstellend vermogen van de huid. Zo zorgt calcium voor de versterking van de huid en ondersteunt vitamine E bij de opbouw van collageen en bindweefsel. En ook ijzer speelt een belangrijke rol in het behouden van een gezonde stralende huid.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?