Zelf oogmake-up remover maken

Deze verzorgingslijn gebaseerd op pure rozenbottel olie. Rozenbottel olie ofwel Rosa mosqueta wordt gewonnen uit het zaad van rozenbottel rozen. Deze olie is bijzonder rijk aan essentiële vetzuren en verschillende vitamines. Wat vooral fijn is aan de olie is dat het een ‘drogende’ olie is die goed door de huid wordt opgenomen. Je hebt er maar weinig van nodig en je merk dat de olie het herstellend vermogen van de huid ondersteunt.

Deze 100% natuurlijke verzorgingslijn bestaat verder nog uit een dag- & nachtcrème, body butter, intensieve nachtverzorging, liftend serum, gezichtsreiniger, gezichtsscrub, oogcontourcrème en handcrème. We missen in deze lijn nog een oogmake-up remover. En wat doen je dan? Dan maken we die heel eenvoudig zelf!

Ingrediënten voor zelfgemaakte oogmake-up remover:

  • een klein flesje*
  • rozenwater
  • amandelolie
  • rozenbottelolie van Rio Rosa Mosqueta

Bereidingswijze voor zelfgemaakte oogmake-up remover:

Zorg ervoor dat het flesje dat je gebruikt goed schoon is. Vul het voor de helft met rozenwater (dat kocht ik bij Holland & Barrett, voorheen De Tuinen). Doe dan de amandelolie erbij maar vul het flesje niet helemaal tot aan de bovenkant er moeten namelijk nog wat rozenbottelolie bij. Als laatste vul je het flesje af met wat rozenbottelolie zo’n 10 tot 15 druppels dat luistert niet zo nauw. Schud dan de oogmake-up remover goed totdat de olie en het rozenwater gemengd zijn en het is klaar voor gebruik. Wanneer je de oogmake-up remover gebruikt is het belangrijk dat je het iedere keer goed schud. De olie en het rozenwater zullen blijven scheiden. Zelf oogmake-up remover maken is super makkelijk en zo weet je precies wat er in het goedje zit dat je op je ogen smeert. 100% natuurlijk!
zelf-oogmake-up-remover-maken-RioRosaMosqueta
Andere interessante blogs
Walnuts
Over natuurlijke ingrediënten
hydratieboost-zomerhuid-RioRosaMosqueta
Over natuurlijke ingrediënten
AVOCADO_BLOG_RioRosaMosqueta
Over natuurlijke ingrediënten
Rio-Rosa-body-butter-Simplifyyourlife
Over natuurlijke ingrediënten