Zelf oogmake-up remover maken - Rio Rosa Mosqueta

Deze verzorgingslijn gebaseerd op pure rozenbottelolie (gewonnen uit het zaad van rozenbottel rozen).
Deze olie is bijzonder rijk aan essentiële vetzuren en verschillende vitamines.
Wat vooral fijn is aan de olie is dat het een ‘drogende’ olie is die goed door de huid wordt opgenomen.
Je hebt er maar weinig van nodig en je merkt dat de olie het herstellend vermogen van de huid ondersteunt.

Deze 100% natuurlijke verzorgingslijn bestaat verder nog uit een diverse crèmes, body butter, gezichtsreiniger en voedende oliën voor je gezicht. We missen in deze lijn nog een oogmake-up remover. En wat doen je dan? Dan maken we die heel eenvoudig zelf!

INGREDIËNTEN VOOR ZELFGEMAAKTE OOGMAKE-UP REMOVER:

BEREIDINGSWIJZE VOOR ZELFGEMAAKTE OOGMAKE-UP REMOVER:

Zorg ervoor dat het flesje dat je gebruikt goed schoon is. Vul het voor de helft met rozenwater. Doe dan de amandelolie erbij maar vul het flesje niet helemaal tot aan de bovenkant er moet namelijk nog wat rozenbottelolie bij. Als laatste vul je het flesje af met wat rozenbottelolie, zo’n 10 tot 15 druppels dat luistert niet zo nauw. Schud dan de oogmake-up remover goed totdat de olie en het rozenwater gemengd zijn en het is klaar voor gebruik.

Wanneer je de oogmake-up remover gebruikt is het belangrijk dat je het iedere keer goed schud. De olie en het rozenwater zullen blijven scheiden.

Zelf oogmake-up remover maken is super makkelijk en zo weet je precies wat er in het goedje zit dat je op je ogen smeert. 100% natuurlijk!

Dit recept is samen met Simplify Your Life ontwikkeld. Heb je zelf een andere favoriete huidverzorgingsproduct gemaakt? Deel je recepten met ons op Facebook!