Zijn jouw benen al klaar voor de lente

Rokjesdag, is je huid klaar voor de lente - Rio Rosa Mosqueta

De eerste warme dagen zijn een feit, de lente is nu echt begonnen.
Hoog tijd dat die leuke jurkjes of rokjes weer uit de kast kunnen.
Waarbij op de eerste warme dag in het voorjaar alle vrouwen in een rokje lopen, met daaronder blote benen.
Zijn jouw benen wel voorbereidt?

Vergeet niet dit stappenplan om je benen optimaal voor te bereiden:

  1. Scrubben; Want door de winter heb je waarschijnlijk minder aandacht gegeven aan je benen. Dus het is tijd om de dode huidcellen van je huid te verwijderen. Doe dit wel met een milde scrub die lief is voor je huid, natuurlijke ingrediënten bevat en geen plastic bolletjes. Die plastic bolletjes, ook wel bekend als micro beads, zijn niet fijn voor je huid, maar zeker ook een belasting voor het milieu.
  2. Scheer je benen als laatste; De douche is de perfecte plek om je benen te scheren. Doe dit wel aan het einde van je douchebeurt. Op die manier heeft het warme water alvast wat voorbereidend werk kunnen doen en de kleine haartjes zachter gemaakt. Dit betekent makkelijker scheren.
  3. Ga voorzichtig te werk; Je huid is gevoelig, zeker als het nog maar weinig zonlicht heeft gehad. Droog jezelf niet te ruw af met je handdoek en verzorg je lichaam daarna extra met een voedende body butter die onder andere aloë vera (herstelt de huid), macadamia olie (beschermt de huid tegen zonlicht) en sacha inci (hydrateert de huid) bevat .

 


Benieuwd geworden naar onze producten?

Ken je onze natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten nog niet, maar zou je dit wel graag willen proberen? Ze zijn geschikt voor de gevoelige huid en vegan. Like dan onze Facebookpagina en vraag hieronder een gratis sample aan van één van onze producten.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?