3 Soorten littekens verminderen met rozenbottelolie

3x littekens verminderen -Rio Rosa Mosqueta rozenbottelolie

Wist je dat rozenbottelolie kan worden gebruikt om op natuurlijke wijze
het uiterlijk van littekens en striae te verminderen?
Veel behandelingen van littekens en striae bevatten een cocktail van meer dan
30 chemicaliën om te doen wat slechts één natuurlijk ingrediënt kan doen!

 

We zeggen niet voor niets: waarom ‘nasties’ gebruiken als je de natuur kunt gebruiken. In de loop der jaren ‘verzamelen’ we heel wat littekens op onze huid. Dat kan zijn door een val, een operatie, zwangerschap en door acne. Maar ook door de zon, milieuvervuiling, ouderdom, agressieve ingrediënten in huidverzorgingsproducten en verkeerde voeding kunnen invloed hebben op de conditie van je huid. We geven je graag wat extra informatie over het gebruik van rozenbottelolie bij de drie meest voorkomende huidproblemen.

Acnelittekens

De meesten van ons hebben op een bepaald moment acne gehad, en wellicht heb je door die vervelende puistjes littekens gekregen. Rozenbottelolie kan helpen om de conditie van de huid te verbeteren, en ontkleurende vlekjes veroorzaakt door die littekens glad te strijken en het uiterlijk van acnelittekens te vervagen.

Postoperatieve littekens

Zodra de eerste wond is genezen, kan rozenbottelolie worden gebruikt om postoperatieve littekens te verzachten en minder zichtbaar te maken. Klinische proeven in Europa en Zuid-Amerika hebben herhaaldelijk bewezen dat Rosa Mosqueta rozenbottelolie effectief is bij het vervagen van littekens. In een studie om de effectiviteit van postoperatieve littekens te testen, werden de resultaten van 90% van de behandelde gevallen als ‘zeer bevredigend’ beschouwd na 6 maanden gebruik.

Striae

Of het nu licht, donker, rood of paars is, striae kan mensen zich onzeker laten voelen. Naar schatting krijgt 70% van alle volwassen vrouwen deze littekens van de huid. Ze ontstaat wanneer het lichaam in een korte periode een snelle groei kent door bijvoorbeeld een zwangerschap. Er ontstaan kleine scheurtjes in het onderhuidse bindweefsel en die kunnen nooit meer compleet aan elkaar groeien. Bij regelmatig gebruik kan rozenbottelolie helpen om hun uiterlijk te vervagen. De olie (omega vetzuren, vitamine A en C) beschikt over huidherstellende eigenschappen waardoor celvernieuwing van de huid wordt gestimuleerd.

Hoe werkt rozenbottelolie?

Rosa Mosqueta rozenbottelolie is een rijke bron van essentiële vetzuren (EFA’s) omega 3, 6 en 9, die een gezonde huidcelregeneratie bevorderen. Na verloop van tijd, en bij langdurig gebruik, worden deze gezonde huidcellen naar de oppervlakte van de huid geduwd om het verschijnen van vlekken  te verminderen.

Naast de vitamines A, C en bèta-carotine die de huid stimuleren, bevat Rosa Mosqueta-olie ook trans-retinezuur, dat helpt bij het regenereren van nieuwe huidcellen en het verminderen van littekens en striae.

Hoe te gebruiken

Rosa Mosqueta Rozebottelolie werkt het beste wanneer 2-3 keer per dag gedurende een langere periode wordt gebruikt. Masseer 1-2 druppels in de getroffen gebieden in kleine cirkelvormige bewegingen met uw vingertoppen, en wees voorzichtig wanneer je nog te maken hebt met actieve acne. Verwacht geleidelijke verbetering, omdat de beste resultaten worden bereikt na 3-6 maanden continu gebruik.


Benieuwd geworden naar onze biologische huidverzorgingsproducten?

Ken je onze natuurlijke huidverzorgingsproducten nog niet? Ze zijn geschikt voor de gevoelige en droge huid, bevatten uitsluitend biologische ingrediënten, geen parfum, SLS en parabenen en zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?