Natuurlijke huidproducten zonder ‘nasties

Schaam je niet voor je huid - Rio Rosa Mosqueta

Het is een bekend probleem; je wilt graag je huid verzorgen,
maar telkens als je een product koopt voldoet het niet helemaal aan je wensen.
Je huid reageert op je nieuwe crème, serum of gezichtsolie.
Aan steeds meer producten worden namelijk extra stofjes toegevoegd, dat je door de bomen het bos niet meer ziet.
Kijk je dan nog wel naar de ingrediënten en of deze wel voor jouw huid werken?


De stofjes hebben nog een negatief effect: in veel producten zorgen ze ook voor allergische reacties op je huid. Het liefst wil je gewoon een product dat echt werkt en waar niet allemaal gekke stoffen aan zijn toegevoegd. Wij geloven dat de huidverzorgingsproducten van Rio Rosa Mosqueta uniek zijn. Daarom is onze rozenbottelolie puur, geurloos, zonder synthetische toevoegingen, precies zoals de natuur het bedoeld heeft!

De toevoegingen

Meestal merk je het wel dat de producten niet goed bij je huid passen, maar wat is hier de oorzaak van? Dit zijn vaak de stoffen die worden toegevoegd aan de meeste producten. Zo zitten er in de meeste scrubs plastic balletjes (microbeads) om het effect extra voelbaar te maken. Helaas dragen deze plastic balletjes niets bij aan een goede huid en kunnen ze je huid zelfs kapotmaken. En dan hebben we het nog niet eens wat die plastic balletjes doen voor het milieu wanneer ze in de wasbak verdwijnen. Er zijn ook natuurlijke scrubs zonder microbeads, die vervangen dit vervelende ingrediënt door een natuurlijk ingrediënt zoals bamboe.

Daarnaast worden veel huidverzorgingsproducten tegenwoordig ontwikkeld met een sterk ruikend parfum. Iedereen houdt ervan om lekker te ruiken toch? Sterker nog, die geur wordt als marketingtruc aan een product toegevoegd. Waardoor je het product sneller gaat kopen, juist vanwege die lekkere geur. Waardoor je minder gaat letten op de werking van je product. De huid van een groot deel van de vrouwen (kinderen en mannen) reageert hier allergisch op. Om maar verder niet te spreken over de vele parabenen die worden toegevoegd aan de huidverzorgingsproducten met als doel de houdbaarheid van je crème te verlengen. Deze parabenen zijn simpelweg chemicaliën waar jij je huid dan aan blootstelt.

Een natuurlijke oplossing

Heb je een gevoelige huid of heb je het idee dat je huid gevoelig is voor je (nieuwe) verzorgingsproduct? Daar hebben wij de oplossing voor! De producten van Rio Rosa Mosqueta bevatten namelijk geen van deze toevoegingen. Dit betekent dat, wanneer je een huidverzorgingsproduct van ons koopt, je weet dat het product natuurlijke stoffen bevat en daarom veel beter is voor je huid. Je hoeft dan niet meer bang te zijn voor allergische reacties en weet zeker dat jij je huid goed verzorgt.

Ga vanaf nu je huid echt verzorgen, met producten die lief zijn voor je huid en bestel meteen de Rio Rosa Mosqueta Discovery set. Wij weten immers ook: het resultaat spreekt meer dan honderd woorden.

 


Benieuwd geworden naar onze producten?

Ken je onze natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten nog niet, maar zou je dit wel graag willen proberen? Ze zijn geschikt voor de gevoelige huid en vegan. Like dan onze Facebookpagina en vraag hieronder een gratis sample aan van één van onze producten.