Speciale Moederdagactie van Rio Rosa

RioRosa - Reinigingsset

Iedereen vindt het heerlijk nieuwe huidverzorgingsproducten te krijgen.
Dus waarom zou je je moeder met Moederdag niet voorstellen aan
een nieuw assortiment huidverzorgingsproducten.
Die alleen de beste biologische ingrediënten bevatten en extra lief zijn voor een droge of gevoelige huid?

 

Hier zijn een aantal tips om je moeder cadeau te geven met Moederdag:

1. De Rio Rosa Gezichtsreiniger

Om je huid in optimale staat te houden is het belangrijk om ‘s morgens en ’s avonds te reinigen zodat al het vuil en overtollig talg geen kans krijgt om in de huid door te dringen.
De Rio Rosa Gezichtsreiniger reinigt de huid mild, lost make-up op en is zelfs voedend door de biologische ingrediënten zoals avocado, aloë vera en babassu-olie. Het is daarom niet nodig om na het reinigen het gezicht nog na te spoelen, mag natuurlijk wel indien je dit fijner vindt. De crème kun je aanbrengen door middel van een vochtig washandje of watje en reinigen maar!

2. Een milde scrub

Doordat de huid zich continu vernieuwd, heb je ook dode huidcellen ertussen. Als je deze laat zitten verstopt de huid en worden je verzorgingsproducten minder goed opgenomen. Help je huid daarom een handje door 1 tot maximaal 2 keer per week te exfolieëren, oftewel scrubben!

Deze Gezichtsscrub van Rio Rosa Mosqueta reinigt en polijst de huid op een milde manier, verwijdert dode huidcellen en poetst onzuiverheden weg door middel van bamboe en hydrated silica (kiezelzuur). Veel scrubs bevatten plastic bolletjes wat een scrubeffect veroorzaakt, maar wat schadelijk is voor je huid en het milieu! Rio Rosa Mosqueta gezichtsscrub gebruikt de kracht uit de natuur om de huid te polijsten en te verzorgen. Daarnaast heeft de scrub een voedende werking, waardoor de huid niet trekkerig en droog aanvoelt na gebruik.

3. Vergeet de aanstaande moeders niet!

Zwanger zijn is echt een speciale tijd, maar het kan ook heel vermoeiend zijn! We zijn er zeker van dat alle moeders in wording deze Moederdag getrakteerd worden en zich speciaal te laten voelen voordat hun bundel van vreugde komt! Onze best verkochte Rosa Mosqueta rozenbottelolie is het perfecte cadeau voor zwangere dames. Het is 100% natuurlijk en bevat geen nasties, dus het is veilig voor moeder en baby. Het kan op de zwangere buik worden gebruikt om de huid zacht en soepel te houden en om striae te helpen voorkomen of te verminderen. Het is ook ideaal voor het kalmeren van door hormonen geïnduceerde, gevoelige droge plekken van de huid!

De Rio Rosa Mosqueta producten zijn vrij van parfum, SLS, parabenen en zijn gecertificeerd door de Europese Vegetariërsbond en daarmee geschikt voor vegetariërs en veganisten.


Benieuwd geworden naar onze producten?

Ken je onze natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten nog niet, maar wil je er wel alles over weten? Ze zijn geschikt voor de gevoelige huid en vegan. Like dan onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, recepten en acties.