Een gezonde huid dankzij de juiste voeding

De natuur zit vol met geweldige botanische stoffen die uitstekend geschikt zijn voor je huid, van avocado, kamille, cranberry tot kokosnotenolie!

De natuur zit vol met geweldige botanische voedingsstoffen die uitstekend geschikt zijn voor je huid;
van avocado, witte thee, cranberry tot kokosnotenolie!
Veel van deze ingrediënten vind je ook gewoon op de groente- en fruitafdeling bij je lokale supermarkt.
Hierbij een overzicht van onze favoriete voedingsmiddelen die wonderen voor jouw huid kunnen verrichten.

 

Avocado

Een favoriet van gezonde voeding bloggers over de hele wereld is de avocado! Wij houden er juist van vanwege haar huidverzorgingsvoordelen. Avocado is een belangrijk ingrediënt in onze Gezichtsreiniger en Scrub, omdat het vol zit met huidversterkende voedingsstoffen die helpen om de huid te verjongen. Het is rijk aan essentiële vetzuren omega 3 en antioxidanten die helpen om te repareren, en het heeft ook anti-inflammatoire eigenschappen die de droge huid kalmeren. Het bevat ook veel vitaminen, waaronder A, D en E, die helpen bij het hydrateren van droge, verouderde huid. Avocado heeft een dubbelzijdige werking, zowel van binnenuit als van buitenuit.

Cranberry

Cranberry ken je wellicht als sap of in jam. Maar wij houden van de geweldige antioxidant eigenschappen. Cranberry olie zit in onze Antioxidant Facial Oil als onderdeel van onze unieke Anti-polutioncomplex formule, die de huid beschermt tegen de effecten van vervuiling en de huid. De olie van cranberryzaden bevat hoge niveaus essentiële vetzuren, antioxidanten en fytosterolen, die bijdragen bij het bestrijden van vrije radicalen. Het is een zeer effectief ingrediënt en kan helpen om de elasticiteit van de huid te verbeteren, collageen te verhogen en tekenen van veroudering te verminderen.

Kokosnoot

Kokosolie kent vele toepassingen, van koken tot huidverzorging. We hebben dit bijzondere ingrediënt opgenomen in onze Dag & Nachtcrème en Intensive Nacht Verzorging, omdat het fantastisch werkt om daarmee je huid te hydrateren! Kokosnotenolie bestaat uit verzadigde vetten en triglyceriden die helpen om je huid te voeden en uitdroging te voorkomen. Het heeft ook een zeer hoge vitamine E-inhoud die essentieel is voor het repareren van de huid. Het werkt goed alleen in de crème,voeg daar een rozenbottelolie aan toe en het is zelfs nog effectiever.

Witte thee

Onderzoekers geloven dat antioxidanten, aanwezig in deze witte thee, de oxidatieve stress aan de huid verminderen. Net zoals groene thee zorgt dit 100% natuurlijke ingrediënt voor bescherming tegen UV-straling die de huid hebben aangetast en heeft het ontstekingsremmende eigenschappen. Verder gaat dit extract bepaalde enzymen tegen die collageen en elastine kapot maken. Witte thee drinken helpt je huid van binnenuit, witte thee in een verzorgingsproduct helpt je huid van buitenaf.

Van binnen en buiten een mooie, gezonde huid

Een gezonde huid bestaat niet alleen uit het eten van de juiste voeding (o.a. antioxidanten, vitaminen en omega vetzuren) en het drinken van voldoende water. Met de juiste voeding, zorg je er inwendig voor dat je de voedingsstoffen binnenkrijgt die je huid nodig heeft. Uitwendig gebruik je 100% natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten die lief zijn voor je huid. En je huid ook van buitenaf voeden, herstellen en beschermen. Alleen dan zorg je voor een optimale combinatie dat ten goede komt van je huid en je gezicht zal laten stralen!


Benieuwd geworden naar onze producten?

Ken je onze natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten nog niet, maar zou je dit wel graag willen proberen? Ze zijn geschikt voor de gevoelige huid en vegan. Like dan onze Facebookpagina en vraag een gratis sample aan van één van onze producten.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?