Draai de klok op natuurlijke wijze terug

Ervaring met Rio Rosa Mosqueta

Het is die tijd van het jaar waarin de dagen korter worden en de wintertijd ingevoerd wordt.
Draai de klok op een natuurlijke manier ook terug voor je huid, zonder ingewikkelde handelingen.

 

Zeker tegenwoordig is er een overvloed aan natuurlijke, botanische extracten. Die de reiniging en verzorging van je huid zacht en effectief aanpakken. Zonder het gebruik van een peeling, laser of chirurgische ingrepen! Hier is onze samenvatting van huidverzorging bij anti-aging en de ingrediënten die daarbij horen.

Rozenbottelolie

Rozenbottelzaadolie staat bekend om zijn huidverjongende eigenschappen. Onze Rio Rosa rozenbottel is afkomstig van een wilde roos die hoog groeit in de Chileense Andes. Een rijke bron is van essentiële vetzuren en antioxidanten. Die de huid helpt de celgroei te herstellen en aan te moedigen. Dit is waarom het zo effectief is in het vervagen van fijne lijntjes, rimpels en vlekken zoals ouderdomsvlekken. Het zit ook boordevol huidverbeterende voedingsstoffen (waaronder vitamine A, C en bètacaroteen) om de huid te beschermen tegen oxidatieve schade.

Toptip: breng rozenbottelolie aan VOOR je gebruikelijke vochtinbrengende crème zodat deze dieper in de opperhuid kan doordringen.

Intensieve nachtbehandeling

Onze intensieve nachtbehandeling is verrijkt met hyaluronzuur – het anti-aging ingrediënt dat je tegenwoordig veel terugziet in huidverzorgingsproducten. Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die in onze huid wordt aangetroffen. Het kan helpen om vochtverlies te voorkomen, weefselherstel te ondersteunen, collageen en elastine bijeen te houden. Het helpt de huid te beschermen tegen verontreinigende stoffen. Het vermogen van je lichaam om dit stofje zelf te produceren neemt af met de leeftijd. Dus dat is de reden waarom het te vinden is in zoveel natuurlijke schoonheidsproducten (en sommige niet-zo-natuurlijke ook).

Onze intensieve nachtbehandeling combineert hyaluronzuur met rozenbottelzaadolie, kokosolie en sheaboter om de elasticiteit te verbeteren, jouw huid te verzachten en te herstellen terwijl je slaapt.

Antioxidant gezichtsolie

Als je in een drukke stad of omgeving woont, kunnen kleine deeltjes vuil, roet, rook en andere verontreinigende stoffen dagelijks in je poriën doordringen. Deze kunnen vervolgens bijdragen aan een verscheidenheid aan huidverzorgingsproblemen, waaronder vroegtijdige veroudering. Bestrijd de effecten van vervuiling met onze Rio Rosa Antioxidant gezichtsolie, die is gemengd o.a. met rozenbottelzaadolie, cranberryzaadolie en Sacha Inchi om de huid te beschermen, de uitstraling te herstellen en vocht aan te vullen.

Dag- en nachtcrème tegen anti-aging

Geen huidverzorgingsregime zou compleet zijn zonder een betrouwbare dag- en nachtcrème. Die van ons is ontworpen om de huid overdag tegen schadelijke UVA-straling te beschermen en ’s nachts de huid te herstellen met zijn unieke mix van rozenbottelzaadolie, rode alg, sheaboter, kokosolie en witte thee. Breng aan op de gereinigde huid voor een perfecte basis gedurende de dag en een mooie zachte, ontgiftte huid ’s nachts.


Benieuwd geworden naar onze biologische huidverzorgingsproducten?

Ken je onze natuurlijke huidverzorgingsproducten nog niet? Ze zijn geschikt voor de gevoelige en droge huid, bevatten uitsluitend biologische ingrediënten, geen parfum, SLS en parabenen en zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?