Draai de klok op natuurlijke wijze terug

Ervaring met Rio Rosa Mosqueta

Het is die tijd van het jaar waarin de dagen korter worden.
Donkerdere nachten binnensluipen en we allemaal een extra schoonheidsslaap krijgen,
wanneer de klok een uur achteruit gaat!
Je kunt de klok echter niet alleen in oktober terugdraaien,
je kunt de tijd natuurlijk ook terugspoelen met een nieuw, anti-aging huidverzorgingsregime.

 

Zeker tegenwoordig is er een overvloed aan natuurlijke, botanische extracten. Die de reiniging en verzorging van je huid zacht en effectief aanpakken. Zonder het gebruik van een peeling, laser of chirurgische ingrepen! Hier is onze samenvatting van huidverzorging bij anti-aging en de ingrediënten die daarbij horen.

Rozenbottelzaadolie

Rozenbottelzaadolie staat bekend om zijn huidverjongende eigenschappen. Onze Rio Rosa rozenbottel is afkomstig van een wilde roos die hoog groeit in de Chileense Andes. Een rijke bron is van essentiële vetzuren en antioxidanten. Die de huid helpt de celgroei te herstellen en aan te moedigen. Dit is waarom het zo effectief is in het vervagen van fijne lijntjes, rimpels en vlekken zoals ouderdomsvlekken. Het zit ook boordevol huidverbeterende voedingsstoffen (waaronder vitamine A, C en bètacaroteen) om de huid te beschermen tegen oxidatieve schade.

Toptip: breng rozenbottelolie aan VOOR je gebruikelijke vochtinbrengende crème zodat deze dieper in de opperhuid kan doordringen.

Intensieve nachtbehandeling

Onze intensieve nachtbehandeling is verrijkt met hyaluronzuur – het anti-aging ingrediënt dat je tegenwoordig veel terugziet in huidverzorgingsproducten. Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die in onze huid wordt aangetroffen. Het kan helpen om vochtverlies te voorkomen, weefselherstel te ondersteunen, collageen en elastine bijeen te houden. Het helpt de huid te beschermen tegen verontreinigende stoffen. Het vermogen van je lichaam om dit stofje zelf te produceren neemt af met de leeftijd. Dus dat is de reden waarom het te vinden is in zoveel natuurlijke schoonheidsproducten (en sommige niet-zo-natuurlijke ook).

Onze intensieve nachtbehandeling combineert hyaluronzuur met rozenbottelzaadolie, kokosolie en sheaboter om de elasticiteit te verbeteren, jouw huid te verzachten en te herstellen terwijl je slaapt.

Antioxidant gezichtsolie

Als je in een drukke stad of omgeving woont, kunnen kleine deeltjes vuil, roet, rook en andere verontreinigende stoffen dagelijks in je poriën doordringen. Deze kunnen vervolgens bijdragen aan een verscheidenheid aan huidverzorgingsproblemen, waaronder vroegtijdige veroudering. Bestrijd de effecten van vervuiling met onze Rio Rosa Antioxidant gezichtsolie, die is gemengd o.a. met rozenbottelzaadolie, cranberryzaadolie en Sacha Inchi om de huid te beschermen, de uitstraling te herstellen en vocht aan te vullen.

Dag- en nachtcrème tegen anti-aging

Geen huidverzorgingsregime zou compleet zijn zonder een betrouwbare dag- en nachtcrème. Die van ons is ontworpen om de huid overdag tegen schadelijke UVA-straling te beschermen en ‘s nachts de huid te herstellen met zijn unieke mix van rozenbottelzaadolie, rode alg, sheaboter, kokosolie en witte thee. Breng aan op de gereinigde huid voor een perfecte basis gedurende de dag en een mooie zachte, ontgiftte huid ‘s nachts.


Benieuwd geworden naar onze producten?

Ken je onze natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten nog niet, maar zou je dit wel graag willen proberen? Ze zijn geschikt voor de gevoelige huid en vegan. Like dan onze Facebookpagina en vraag daar een gratis sample aan van één van onze producten.